TheMadness
Üye
O zaman yüklemesek daha mı iyi olacak bizim için madem olanı da alacak bizden ayrıca bizi üstün kılan en önemli özelliklerden birisi olan flash desteği de kalkacak yani o zaman yüklemeye değer ne var bu yeni güncellemede
Bu arada aynen dedigin gibi program ya da codek aynı anda kurulmuyor
2 saattir kurmaya çalışıyorum player kuruluyor codec kurulmuyor deli oldum mxplayer pro ile çözdüm işi
Şöyle sağlam bi emulator arşivi paylaşacağım nostalji sevenler faydalansın :-)
Şuan super mario bros oynuyorum desem inanır mısın?
arkadaşlar ilk günden soru sormaya başlıcam ama 33 sayfayı tek tek kontrol ettim ve helal olsun herkez birbirine yardımcı olmaya çalışmış dalga dümen olmamış...
banada yardımcı olursanız sevinirim gps bölümünden igo 1280x800 'ü indirdim kurdum program güzel ama 1-1,5 dakika bekleyip öyle açılıyor normalmi bu yoksa başka bi problemmi var sizce...
Sen de telefonunun dayanıklılığını mı ölçüyorsun nedir :-D
arkadaşlar ilk günden soru sormaya başlıcam ama 33 sayfayı tek tek kontrol ettim ve helal olsun herkez birbirine yardımcı olmaya çalışmış dalga dümen olmamış...
banada yardımcı olursanız sevinirim gps bölümünden igo 1280x800 'ü indirdim kurdum program güzel ama 1-1,5 dakika bekleyip öyle açılıyor normalmi bu yoksa başka bi problemmi var sizce...
3. oldu bu bakalım 4. de ne olacak
Ehehe, ben de Tsubasa oynuyorum baya ilerledim :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?