Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Bir şey sorucam 32GB S3 fiyatı ne kadar kaça aldın..

- - - Eklendi - - -

Bir şey sorucam 32GB S3 fiyatı ne kadar kaça aldın..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Galaxy S3'te ram yükseltmek mümkün, mü böyle bir konuya rastladınızmı internette hiç örneğin herhengi bir servise verip ddr 3 2GB ram, e yükselebilirmiyiz.Donanım örtüşürmü.

Arkadaşlar ben custom binary dowland sayacını sıfırlayamıyorum android'in
Bütün sürümlerinde denedim Tringle Awey , inde bütün sürümleri ile denedim
ama olmuyor yardım edebilecek varmı

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar ben custom binary dowland sayacını sıfırlayamıyorum android'in
Bütün sürümlerinde denedim Tringle Awey , inde bütün sürümleri ile denedim
ama olmuyor yardım edebilecek varmı
Triangle awey programını telefonun dilini ingilizce ye cevirip kullanın

arkadaşlar kutudan nasıl şarj cihazı çıktı...

Herkes birşey sormuş ama ne cevap var ne birşey boş boş soruyoruz o kadar

smilepls

Üye
arkadaşlar garantisi devam eden beyaz s3 aldım fakat iphone'dan sonra tam alışamadım.Müzik çalarda müzik dinlerken telefonu ters bir şekilde masaya koydugumda müzik kapanıyor.Bunun ayarını nerden yapabilirim?Ayrıca telefon arada kilitleniyor.Ekran karanlık kalıyor ama alttaki dokunmatik tuşların ışıgı yanıyor.Açma kapatma tuşuna basarak reset atıyorum o şekilde düzeliyor bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim?

haciapo

Üye
Muzik çağların kapanmasının sebebi telefonun hareket ayarlarıdır ve hareket bölümünü incelersen anlarsın ekran kilitlemesinin sebebi yuklediğin gereksiz bir uygulama olabilir

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kutudan nasıl şarj cihazı çıktı...
Kücük siyah çıkarılabilir usb kablolu yeni nesil senin kutudan ne çıktı

smilepls

Üye
avg antivirus,clean master,el feneri,emojidom,facebook,lig tv,foursquare,picsart,sound hound,tuneIn radio,whatsapp,zyna poker var.bunlardan sebep olabilecek var mı?

Bordakal

Üye
iyi günler. telefonu bir haftadır kullanıyorum ancak şöyle bir eksikliği dikkatimi çekti. telefon kapalıyken size gelen mesajlar, telefonu açtığınız saatte gönderilmiş gibi geliyor. yani mesajın asıl gönderilme tarihi yerine sizin o mesajı aldığınız tarih yazılı oluyor. bu sorun giderilebilir mi bilgisi olan var mı?

vega1977

Üye
bende s3 kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

şarj çok çabuk bitiyor birde telde konuşurken nete girilmiyor bunlara çözüm bulan var mı

pusatt

Üye
bende kullanıyorum s3 oyunların linklerini yenilesen bi iyi olur

s.ileli

Üye
bende s3 kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

şarj çok çabuk bitiyor birde telde konuşurken nete girilmiyor bunlara çözüm bulan var mı

Fwrkli tarayici kullan firefox Dolphin opera chrome bende bunlarin hepsi yüklü

aynısı. hem usb olsaydı hemde normal şarj aleti daha iyi olacaktı, yanımda sürekli kabloyla dolaşıyorum.. eski telefonumda (wave 525) şarj cihazım evde, usb cihazımda işteydi... bir tane daha usb kablo lazım bu gidişle...

gurcantv

Üye
selam arkadaslar

- - - Eklendi - - -

benım s3 um var mesaj geldıgınde msj atan kısının ısmınıde soyluyo atıyorum ahmet kısınden msj geldı dıye.onu nasıl kapatırım

eline sağlık teşekkür ediyorum