guvengoktas
Üye
Bir şey sorucam 32GB S3 fiyatı ne kadar kaça aldın..Benide ekleyin 32 Gb beyaz
- - - Eklendi - - -
arkadaşa telefonuma yedek bataya almak günde 1 batarya temiyor bana sürkli oyun oynuyorum danrebleceğiniz ayada test ettiğiniz bir yer var mı.samsundaki teleoncularda 2 tip batarya var birinde korea diğerinde çin yazıyo hangisini önerirsiniz. telefonum 32gb
beyaz
Bir şey sorucam 32GB S3 fiyatı ne kadar kaça aldın..Benide ekleyin 32 Gb beyaz
- - - Eklendi - - -
arkadaşa telefonuma yedek bataya almak günde 1 batarya temiyor bana sürkli oyun oynuyorum danrebleceğiniz ayada test ettiğiniz bir yer var mı.samsundaki teleoncularda 2 tip batarya var birinde korea diğerinde çin yazıyo hangisini önerirsiniz. telefonum 32gb
beyaz
Triangle awey programını telefonun dilini ingilizce ye cevirip kullanınArkadaşlar ben custom binary dowland sayacını sıfırlayamıyorum android'in
Bütün sürümlerinde denedim Tringle Awey , inde bütün sürümleri ile denedim
ama olmuyor yardım edebilecek varmı
arkadaşlar kutudan nasıl şarj cihazı çıktı...
Tap Tap Revenge 4 oyunundaki track read error hatasını çözerseniz sevinirim
Muzik çağların kapanmasının sebebi telefonun hareket ayarlarıdır ve hareket bölümünü incelersen anlarsın ekran kilitlemesinin sebebi yuklediğin gereksiz bir uygulama olabilirarkadaşlar garantisi devam eden beyaz s3 aldım fakat iphone'dan sonra tam alışamadım.Müzik çalarda müzik dinlerken telefonu ters bir şekilde masaya koydugumda müzik kapanıyor.Bunun ayarını nerden yapabilirim?Ayrıca telefon arada kilitleniyor.Ekran karanlık kalıyor ama alttaki dokunmatik tuşların ışıgı yanıyor.Açma kapatma tuşuna basarak reset atıyorum o şekilde düzeliyor bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
Kücük siyah çıkarılabilir usb kablolu yeni nesil senin kutudan ne çıktıarkadaşlar kutudan nasıl şarj cihazı çıktı...
avg antivirus,clean master,el feneri,emojidom,facebook,lig tv,foursquare,picsart,sound hound,tuneIn radio,whatsapp,zyna poker var.bunlardan sebep olabilecek var mı?Muzik çağların kapanmasının sebebi telefonun hareket ayarlarıdır ve hareket bölümünü incelersen anlarsın ekran kilitlemesinin sebebi yuklediğin gereksiz bir uygulama olabilir
- - - Eklendi - - -
Kücük siyah çıkarılabilir usb kablolu yeni nesil senin kutudan ne çıktı
Triangle awey programını telefonun dilini ingilizce ye cevirip kullanın
bende s3 kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
şarj çok çabuk bitiyor birde telde konuşurken nete girilmiyor bunlara çözüm bulan var mı
Muzik çağların kapanmasının sebebi telefonun hareket ayarlarıdır ve hareket bölümünü incelersen anlarsın ekran kilitlemesinin sebebi yuklediğin gereksiz bir uygulama olabilir
- - - Eklendi - - -
Kücük siyah çıkarılabilir usb kablolu yeni nesil senin kutudan ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?