Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Slm, benim S3 ile görüşme yapamiyorum. "Ağda kayıtlı değil" mesajı veriyor??? Yardım ederseniz sevinirim.

"Ağda kayıtlı değil" ne anlama geliyor bilen varmı????

umut_197

Üye
Bende S3 Kullanıcısıyım ekle kardeşim

herkese teşekkürler cevap için.

- - - Eklendi - - -

Slm, benim S3 ile görüşme yapamiyorum. "Ağda kayıtlı değil" mesajı veriyor??? Yardım ederseniz sevinirim.
büyük ihtimalle yurtdışından alınmış telefon ve güncelleme sonrası böyle bir hata oluştu.
google dan arıza patch i indirip telefonunuza kurun,sonrasında busybox ı marketten indirip /system/bin kısmını /system/xbin olarak değiştir.. aynı sorun bende de çıkmıştı. yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra düzeldi.
tabi bunları yapman için telefonun root edilmiş olması gerekir.

herkese iyi forumlar arkadaşlar bi sorum olacak size. Bu sabah itibariyle internete giremedigimi fark ettim. İnternet olayını bi şekilde hallettim ama şimdide youtube ve facebook dan video izleyemiyorum. Telin kendi tarayıcısından herhangi bir video açınca gösteriyor yardımlarınızı bekliyorum

Sorun çözüldü arkadaşlar bağlantı ayarları vodafone Live de kalmış internet yapınca düzeldi

"Ağda kayıtlı değil" ne anlama geliyor bilen varmı????
klon imeil kullanıyorsun güncelleme çektin .imel dosyanın yolu değişmiş sorun yok.bunları kurmadan önce telefonun rootlu olması lazım
ilk önce google storyden busybox indir kur. arıza adında program var programı kur aktif hale getir. imel dosyan bulunduğu yeri alacaktır telefonunu yeniden başlat Ağda kayıtlı değil dir hatası gidecektir.

Terzi38

Üye
Arkadaşlar sgs3 yeni root yaptım indirme yaparken neden hafıza kartını secemiyorm opera veya dolphinden mesela yardimci olursaniz sevinirim

Bugün telefonda ilginç problemler yaşıyorum işlemci geç yanıt veriyor've home tuşunun yanındaki tuşlar çalışmadı bi süre telefonu kapatıp açtım bir kaç defa düzeldi .

Hsdpa kapatamiyorum : cakil mavisi 16 gb

Arkadaşlar telefonu 2 ay önce aldım. SİYAH 16GB. Dün gece %100 sarz edildi. Saat şuanda 17:00 kontrol ettim ve sarz seviyesi %50 doğru düzgün telefonu kullanmadım bile sadece 4-5 tel görüşmesi min 2-3 dk lık 15-20 dk da internet. sizce normal mi yoksa bataryada sorun mu var? teşekkürler bilgi için şimdiden.

Ben ayarlarda internetle ilgili birseyini kurcaladim play store aciliyo 1dk dolmadan geri kapaniyo napabilirim sifirlicam ama 2600kusur resim var bilgisayara atmak mesele

Telefon gorusmesi fazla yemiyor sarji ortadaki tusa basili tut acik olan sayfalar var orayi surekli sifirla parlakligi kis 6saatlik telefon gorusmesi yapttim en fazla%30sarj gitmistir bide internete girince cok yiyor

Telefon gorusmesi fazla yemiyor sarji ortadaki tusa basili tut acik olan sayfalar var orayi surekli sifirla parlakligi kis 6saatlik telefon gorusmesi yapttim en fazla%30sarj gitmistir bide internete girince cok yiyor

s.ileli

Üye
Arkadaşlar sgs3 yeni root yaptım indirme yaparken neden hafıza kartını secemiyorm opera veya dolphinden mesela yardimci olursaniz sevinirim
Maxthon web browser deneyin kendi indiricisinde istwdiginiz yere kaydedebilirsiniz

s.ileli

Üye

Rootlu ise cihaz kalibre edin forumda nasil yapıldığı anlatiliyor araştırın

Hayirli aksamlar arkadaslar Resimleri silmeden nasil sifirlayabilirim?

selamin aleyküm arkadaşlar bildiğiniz galaxy s3 sim unlock (sim kilit kirma) programi varmi acaba?

s.ileli

Üye
Hayirli aksamlar arkadaslar Resimleri silmeden nasil sifirlayabilirim?

Bu mumkun degil adi ustunde sifirlama kolay yontem pc aktarmak yerine hizli bir hafiza kartina aktarim yapmak mantikli olur ayrica dropbox kullanmanizi tavsiye ederim cektiginiz her resmi 2gb alanda dijital olarak saklayabilirsiniz ayrica dropboxda get start kosullarini yerine getirirseniz 16gb kadar free saklama alani sunuyor. Resimlerinizi yedekledikten sonra sifirlama konusunda yardimci olabilirim

s.ileli

Üye
selamin aleyküm arkadaşlar bildiğiniz galaxy s3 sim unlock (sim kilit kirma) programi varmi acaba?

Burada bulabilirsiniz xda oldugu icin link verdim umarim kurallara aykiri degildir . Aykirilik varsa mod arkadasimiz duzeltirse sevinirim...