Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Arkadaşlar lütfen soruma yardımcı olabilirmisniz..
selam
arkadaşlar bende aranıza yeni katılmaktayım Telpa garantili Galaxy s3 Titanium Gri telefon aldım benim telefonla ilgili merak ettiğim bişi var beni aydınlatırsanız sevinirim zaten baya galaxy s3 kullanıcıları bi hayli çokmuş bu forumda. soruma gelicek olursak telefonun arka kapağını çıkarttğımda flaşın 1cm altı ve micro sd hafıza kartının 1 cm altında vida yuvaları gibi delik var ama vida yok sizdede böylemi böyleyse oralar neden boş hangi özelliğe ne işe yarıyor tşkler.

Kardesim ben cyangen 10 die rom yukledim titanium backup ta sistem yedegini aldim ama geri nasil donecem bilmiyorum .senin anlattigin sekilde patch die biseyi rom yukledikten sonrami kuracam yoksa orjinanal romu yuklemeden oncemi?

Benide yaz kardes yeni aldim siyah

mtthalil

Üye
slm arkadaşlar 1 hafta önce s3 aldım faturalı olarak telefondan wifi ile guncelleme kontrolu yaptıgımda guncelleme yok gözüküyor fakat kiese baglandıgımda şu uyarıyı alıyorum bu guncelleme nedir yuklesem sıkıntı olurmu lutfen yardım edin.

kies uyarı :Geçerli üretici yazılımı sürümü : PDA:LLC / PHONE:LKB / CSC:LL1 (XEF)Son üretici yazılımı sürümü : PDA:MA2 / PHONE:LKB / CSC:LL1 (XEF)

ali_axe

Üye

Kiesden güncelleme yapmadan hiç korkma. Güncellemen senin faydanadir. Bendede wireless dan çıkmıyor kiesden çıkıyor hep güncellemeler

Cepten internette görüntülü görüşme nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.

ali_axe dostumun dediği gibi Kız arkadaşımla skypeden çok sağlıklı takılma olmadan görüşüyorum.

Arkadaşalar bir sorum olcak.Cihazında hiç root yapmamış bir arkadaş 4.1.2. nin ayarlar/cihaz hakkında bölümünün ekran resmini çekip benle paylaşabilirler mi.yani güncellemesini kies yada ota yoluyla yapmış olan bir arkadaş yardımcı olursanız sevinirim.teşekürler.

ali_axe

Üye

Buyur kardeşim kiesle güncellendi

Tepkiler: omursevim

Terzi38

Üye
Selamlar galaxy s3 te indirme yaparken hafıza kartını nasıl seçiyoruz mesela opera dan indirme yaparken diğer e tıklıyorum hafıza kartı seçeneği çıkmıyor ama telefon normalde kartı görüyor

ali_axe

Üye
Selamlar galaxy s3 te indirme yaparken hafıza kartını nasıl seçiyoruz mesela opera dan indirme yaparken diğer e tıklıyorum hafıza kartı seçeneği çıkmıyor ama telefon normalde kartı görüyor

Soylece özetleyebiliriz hafıza kartı root yapmadikca telefonda sadece fotograf cekiminde fotoğraf lari depoluyor aksi halde hicbir ise yaramıyor program ve oyunlar telefon hafızasına gidiyor direk.

Terzi38

Üye
Peki kardeşler root yaparsam oyunlarım programlar falan gider mi ve geri unroot yapılır mı ve nasil

algor08

Üye
Arkadaşlar öncelikle beni de ekleyebilirsiniz.Ve gelmişken de bi yardım istiyım hemen.Sygic navigasyon s3 için apk ve dosyası lınkı verebılecek arkadaş var mıdır?

Telefonum 16 gb ama yanlzca 2 gb bos alan var telefona format tarzi ni temze yapmak istyorum nasil apacagim

iyi akşamlar.
Telefonu usb den pc ye bağladığımda telefon hafızası toplam 11,1 gb diye gösteriyor. Özelliklere tıkladığımda da durum aynı. Yani 16 gb olması gereken kapasite neden direkt 11,1 diye gösteriyor. Android vs temel parçalar doldursa bile yine de kapasitenin 16 gb olarak göstermesi gerekmez mi?

ali_axe

Üye
Telefonum 16 gb ama yanlzca 2 gb bos alan var telefona format tarzi ni temze yapmak istyorum nasil apacagim

Kardeşim bende format attim. Ayarlar-yedekle ve sıfırla-fabrika ayarlarına sıfırla yolunu izleyerek yapabilirsin.ama uyari kurtarmak istedigin resim ve benzeri seyleri yedeklemeyi unutma

ali_axe

Üye

Tamamen normal kardesim telefon işletim sistemi için kendi kullanıyor. Hafiza kartlarında ve harddisklerde de durum aynıdır

ali_axe

Üye
Arkadaşlar öncelikle beni de ekleyebilirsiniz.Ve gelmişken de bi yardım istiyım hemen.Sygic navigasyon s3 için apk ve dosyası lınkı verebılecek arkadaş var mıdır?

Kardeşim blackmart diye bir program var onu kurarsan google dan arattir bulursun apksini.ordan tüm ücretli programlari ücretsiz olarak indirirsin.

Telefonun hafızası 16 gb tam değildir 13,60 GB dır doğal olarak sistem dosyalarıda işin içine girdiği zaman 11,1 gibi rakama düşer.Sorun yok yani.iyi kullanmalar.