Sabri.KLKN
Üye
Kardesim ben cyangen 10 die rom yukledim titanium backup ta sistem yedegini aldim ama geri nasil donecem bilmiyorum .senin anlattigin sekilde patch die biseyi rom yukledikten sonrami kuracam yoksa orjinanal romu yuklemeden oncemi?Selamlar.. Aynı sorun bende de vardı. Nette bir site var. Orada bir patch var onu kuruyorsun ve ağda kayıtlı değil sorunun gidiyor. Ben dün akşam bu şekilde 4.1.2 sürüme güncelledim (odin ile). Hiç bir sorun yok.
istersen özelden konu hakkında nasıl yapabileceğini anlatırım.
slm arkadaşlar 1 hafta önce s3 aldım faturalı olarak telefondan wifi ile guncelleme kontrolu yaptıgımda guncelleme yok gözüküyor fakat kiese baglandıgımda şu uyarıyı alıyorum bu guncelleme nedir yuklesem sıkıntı olurmu lutfen yardım edin.
kies uyarı :Geçerli üretici yazılımı sürümü : PDA:LLC / PHONE:LKB / CSC:LL1 (XEF)Son üretici yazılımı sürümü : PDA:MA2 / PHONE:LKB / CSC:LL1 (XEF)
Cepten internette görüntülü görüşme nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşalar bir sorum olcak.Cihazında hiç root yapmamış bir arkadaş 4.1.2. nin ayarlar/cihaz hakkında bölümünün ekran resmini çekip benle paylaşabilirler mi.yani güncellemesini kies yada ota yoluyla yapmış olan bir arkadaş yardımcı olursanız sevinirim.teşekürler.
Selamlar galaxy s3 te indirme yaparken hafıza kartını nasıl seçiyoruz mesela opera dan indirme yaparken diğer e tıklıyorum hafıza kartı seçeneği çıkmıyor ama telefon normalde kartı görüyor
Telefonum 16 gb ama yanlzca 2 gb bos alan var telefona format tarzi ni temze yapmak istyorum nasil apacagim
iyi akşamlar.
Telefonu usb den pc ye bağladığımda telefon hafızası toplam 11,1 gb diye gösteriyor. Özelliklere tıkladığımda da durum aynı. Yani 16 gb olması gereken kapasite neden direkt 11,1 diye gösteriyor. Android vs temel parçalar doldursa bile yine de kapasitenin 16 gb olarak göstermesi gerekmez mi?
Arkadaşlar öncelikle beni de ekleyebilirsiniz.Ve gelmişken de bi yardım istiyım hemen.Sygic navigasyon s3 için apk ve dosyası lınkı verebılecek arkadaş var mıdır?
iyi akşamlar.
Telefonu usb den pc ye bağladığımda telefon hafızası toplam 11,1 gb diye gösteriyor. Özelliklere tıkladığımda da durum aynı. Yani 16 gb olması gereken kapasite neden direkt 11,1 diye gösteriyor. Android vs temel parçalar doldursa bile yine de kapasitenin 16 gb olarak göstermesi gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?