Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Arkadaşlar selam ben s3 kullanmaya yeni başladim telefonu pc ye takiyorum sadece şarj ediyor bunu birkaç pc de denedim ama olmadi telefonu görmüyor hiçbiri bir ayar yapmam mi gerekiyor acaba yardimci olursaniz sevinirim .

Arkadaşlar selam ben s3 kullanmaya yeni başladim telefonu pc ye takiyorum sadece şarj ediyor bunu birkaç pc de denedim ama olmadi telefonu görmüyor hiçbiri bir ayar yapmam mi gerekiyor acaba yardimci olursaniz sevinirim .
Bekle biraz telefonun driverlarını yüklemesi gerekir, sonra ise telefona kamera olarak bağla sonrada depolama olarak.

icakici

Üye
merhabalar bende galaxy s3 sapphire black kullanıcısıyım oncelıkle nowa 3 lınkı ölmüş ikincisi de
rootlu s3 um war imei klonlu factory reset atarsam imeim gidermi lutfen yardım

Mrh benim s3 var mesaj geldiginde ses yok ne yapmaliyim yardimmmmmm ltffenn

merhabalar arkadaşlar I9300XXUFMB3_I9300OJKFMB3 - Android 4.2.1 JellyBean - 22/02/2013 almanyada çıkmış.dil desteği ingilizce.sorun şu bunu yükledikden sonra not registered on network (ağda kayıtlı değil) arama yapmaya kalktığımda uyarısı alıyorum..eski sürmüme geri dönmeye çalışıyorum odinle eski sürmümü yüklüyor..ama samsung yazısında kala kalıyor.eski sürümü yükleceğim zaman ayrıyetten birşey yapmama gerek varmı? yukardaki sürümü yüklersem açılıyor ortada kala kaldım yardımlarınızı bekliyorum ustalar.

bende de aynı sorun var

ok üstadlar halletim. I9300XXUFMB3_I9300OJKFMB3 - Android 4.2.1 JellyBean - 22/02/2013 ingilizcesini yüklemiştim .bi önceki II9300XXEMA2_I9300OJVEMA1_TUR 4.1.2 JellyBean -TÜRKİYE için çıkan 25/01/2013 tarihli resmi firmware sürümüne dönemiyordum.yüklüyordum yükleme bittikden sonra samsung yazısı kala kalıyordu. I9300XXUFMB3_I9300OJKFMB3 - Android 4.2.1 JellyBean - 22/02/2013 yükelemeden dolayı not registered on network (ağda kayıtlı değil) uyarısı alıyordum ve imeıl başka tele aitti. araştırmalar sonucu ikisinide hallettim teşekkürler.şuan on numara oldu.

Sa beyler cihaz şifreleme olayı vardı onu yaptım ve memnun kalamadim internette araştırdım ama bişey bulamadım . Ekran kildini sifreden baska hic bisey yapamıyorum bunu degistirmenin bi yolu var mi acaba ?

ofhabe

Üye
Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy S3 telefonum var fakat Assassin's Creed Altair's Chronicles ve Splinter Cell Conviction gibi bazı android oyunları benim telefonuma ekranı küçük geliyor. Lütfen acil yardım istiyorum.Yardım edene +60 teşekkür veririm.

H.TOGAN

Üye

Maalesef s3 un ekranı 720*1280 olduğu için bu oyunları tam ekranda oynayamazsınız. Bahsettiğiniz oyunların ekran desteği 800*480 olması lazım....

Arkadaşlar S3'de wireless mac adresini değiştirmek için bir yöntem varmı tam olarak değişmesede bilgisayarlardaki gibi fayk adres göstere bilirmiyiz ? modemde mac filter olduğu için malesef wireless şifresini bildiğim halde internete erişemiyorum bir çok program denedim olmadı acaba programların çalışması için root'lu mu olması lazım ? root yapınca değiştirme şansımız varmı ?

ofhabe

Üye
Maalesef s3 un ekranı 720*1280 olduğu için bu oyunları tam ekranda oynayamazsınız. Bahsettiğiniz oyunların ekran desteği 800*480 olması lazım....
Verdiğiniz yanıt için teşekkürler.Fakat ben bu telefona o kadar para verdim ve bu oyunları oynamak istiyorum.Ekran desteiğini benim telefona göre yapan bir program veya ekranı bana göre olan oyun linkleri verirseniz çok sevinirim ve size fazladan +40 teşekkür veririm. Lütfen bu benim için çok önemli.

Burayı incele wxga yazıyor.

Root gerekiyor. Rootsuz olmaz.

Arkadaşlar s3 te şebeke seçimini otomatik yaptığım zaman şebeke sorunu yaşıyorum 1 dişten yukarı çıkmıyor sadece gsm yaptığım zamanda internet hızı çok düşüyor sebebi ne olabilir??

Genelde modemde mac adresi filitreleme olayı cihazların mac adresleri alınır ve eklenir izin verilir.Bence bu olay daha kullanışlı.

myway.

Üye
Selam arkadaşlar s3 te kasma, donma sıkıntısı yaşayan var mı bu kadar üst düzey bi telefonun menü geçişinde bile kasma yapması hiç hayra alamet değil. Böyle sorunlar yaşayan var mı benden başka ?

Türe

Üye

Sürüm nedir