mcan009
Üye
Acaba modemde sıkıntı olmasın ?
baska bir cihazla uzun sureli baglanti denediniz mi hic
| Turkey | 2013 January | 4.1.2 | I9300XXEMA2 | I9300OJVEMA1 |
benim arkadaşımda var telefonu akşam şarja takıp sabah alıyor ama akşama kadar zor idare ediyor bi kaç yere sorduk normal dedi işlemci+ekran boyutuyla baya şarj yer dediler sizdede böylemi
arkadaşlar sammobile da
Turkey 2013 January 4.1.2 I9300XXEMA2 I9300OJVEMA1
böyle bişi gördüm bilgisi olan deneyen varmı acaba şimdi indiriyorum
Apex arayuzumde sifir kasma
Trebuchet en hızlısı
herkese kolay gelsin. sitede yeniyim. oyunlar paylaşırsanız sevinirm.(Çakıl Mavisi 16GB)
Normal kardesim bizdede boyle
Ya beyler mobil veriyi actigim gibi internete baglanmadan tl gidiyor neden boyle acaba? Aciyorum kapatiyorum inrernet kullanimj bilmem kac kb kullanim tutari bilmem kac tl diyor internete girmeden gidiyor tl lerim
Çoklu ekran geldi 2 şeyi aynı anda yapabiliyorsun kamerada değişiklikler oldu note2 de olan bi kaç özellik vs ayrıca performansda arttıevet kardeş ben az önce o güncellemeyi yaptım. fakat tam olarak inceleyemedim değişen neler var bişey görebilmiş değilim lakin Google Play Müzik die bi uygulama gözüme çarptı. İncelleyen olursa gördüğü değişiklikleri yazsın lütfen...
Evet KArdeş 4.1.2 ile gelen birçok yenilik var onlar ilk güncellemee ile 2-3 hafta önce geldi. bide dün bi güncelleme geldi 4.1.2 sürümünde onu sormuştum ben...Çoklu ekran geldi 2 şeyi aynı anda yapabiliyorsun kamerada değişiklikler oldu note2 de olan bi kaç özellik vs ayrıca performansda arttı
Evet KArdeş 4.1.2 ile gelen birçok yenilik var onlar ilk güncellemee ile 2-3 hafta önce geldi. bide dün bi güncelleme geldi 4.1.2 sürümünde onu sormuştum ben...
benim ilk gün 25 tl mi yediAldik bakalim bizde hayirli olsun banaGerçi ilk gün zarara soktu beni güncelleme yüzünden ayarlarini bilmedigimiz için yedi tl'lerimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?