mcan009
Üye
ayarlar > veri kullanımı'ndan
Buradan kapadığımda tüm uygulamalar için mi geçerli oluyor ? Bir zararı olur mu
Bazıları hızlandırmakla beraber yeni sorunları da beraber getiriyor. Ama ben şu anLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu romu kullanıyorum oldukça kullanışlı ve hızlı.
Romlar yeni özellik getirmez sadece iyileştirmeler yer alır daha hızlı olması için.
- - - Eklendi - - -
Tabiki bu dediğim romları AOSP ve AOKP'leri muaf tutarak söylüyorum.
Aosp romlar gayet iyi (CM10 AOKP PA dahil)
Evet tümden kapatıyorsunuz. Hayır neden olsun
Tamam çok teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. İnternet kopmaları meydana geliyor, bunu çözmemin imkanı var mı ?
Wifi'de mi Veri kullanımında mı ?
Arkadaşlar yokmu bi fikri yada çözümü ola yardımedin lütfen!Selam arkadaşlar bende galaxy s3 mavi kullanıyorum android 4.1.2 sürümü yüklü.İçinde team 32gb sdch class4 hafıza kartı var ve bir ay kullandıktan sonra kendi kendine hafıza kartı çıkarıldı diyor zaman zaman okumuyor sorun sizce karttamı yoksa telefondamı? Telefon rootlu ikende böyle normal ikende böyle.
Normal romlara göre yavaş kalıyor bana göre.
Wi-Fi 'de.
Bence 2 kat daha hızlıTouchwiz kasıyor. Ayrıca Samsung'un gereksiz uygulamalarını istemiyorum. Saf Android her zaman en iyisidir.
Ekran kapaliyken mi ?
Evet. Mesela oyun indirirken ekran kapalı olmasa dahi gidip gelebiliyor. Şimdi biraz daha azaldı gibi ama sorunun çözümünü bulmak istiyorum.
Kusura bakmayin ben goremedim secenek bolumunu
Wifi bolumunden soldaki secenek tusuna basip gelismis e tiklayin ve uykudayken wifiyi acik tut u bir kontrol edin kapaliysa acin
Soldaki dokunmatik tus var ya menu tusunun yanindaki
Kesilmemesi lazım o vakit
Ben de anlayamadim vallahi. Hatta biraz önce mesan yazarken de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?