ElektrikTech
Üye
-
Konu Sahibi
-
Blekota note 4 v3.1 kullanmanı tavsiye ederim boeffla programından aziz ustanın verdiği ayarlar yaparsan kernel 7.6 yani son versiyonu olarak mükemmel bi performans alabilirsin artı olarakta greenify ilede gereksiz herşeyi uyuttuktan sonra şarj ve performans açısından farkı hepsinden çok hissedersiniz. Ben hepsini denemiş bulunmaktayım şuan kendi romumu kullanıyorum blekotaya bi kaç ayar verdim şarjım 1.5 gün gidiyor oyunlara fazla yüklenmediğim sürece , yalnız beklemek istiyosan aziz ustanın üzerinde çalıştığı romu bekle derim beklentilerini oda rahatlıkla karşılar..Arkadaşlar merhaba, ben forumda yeni olan bir arkadaşınızım. Samsung S3 Telefonumda stock rom performansı ve custom rom görseli arıyorum. İkisini aynı anda aramak mantıklı değildir belki ama ortaya karışık birşeyler olsun istedim. Bu bağlamda forumumuzda olan birkaç farklı Rom denedim. Hoşuma giden genelde Note 4 tarzı romlar oldu. @burak1553 isimli arkadaşın
SAMSUNG GALAXY S3 I9300 BLEKOTA NOTE 4 V4.1.1 ANDROİD 4.4.4 (07.04.2014) °•○●YENİ●○•°
isimli romunu kullandım Çok hoşuma gitti. Fakat Boeffla programı uyduramadım biraz daha performans almak istedim.
@Aziz04 isimli arkadaşın
★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015
isimli romunu kullandım, Boeffla ile ayar yaptım fakat, bu romda da Menü tuşu işlevi değişmiyor. Ayrıca mobil erişim noktası sorunu var , açmaya çalıştığımda sürekli aç-kapa yapıyor.
Kullanmak istediğim romda rehberdeki isimlere kaydırma yaparak Arama-Mesaj yapılıyor olması lazım.
Hicbir boeffla ayari kurtarmiyor note 4.romu kendinden yavas bir rom zatenBlekota note 4 v3.1 kullanmanı tavsiye ederim boeffla programından aziz ustanın verdiği ayarlar yaparsan kernel 7.6 yani son versiyonu olarak mükemmel bi performans alabilirsin artı olarakta greenify ilede gereksiz herşeyi uyuttuktan sonra şarj ve performans açısından farkı hepsinden çok hissedersiniz. Ben hepsini denemiş bulunmaktayım şuan kendi romumu kullanıyorum blekotaya bi kaç ayar verdim şarjım 1.5 gün gidiyor oyunlara fazla yüklenmediğim sürece , yalnız beklemek istiyosan aziz ustanın üzerinde çalıştığı romu bekle derim beklentilerini oda rahatlıkla karşılar..
ICS sürümün diğer sürümlerinden farkı nedir? 4.4.2 den 4.0.4 düşersek imei sorunu yaşar miyizher romu denedim fakat hepsi aynı 2 gün önce stock 4.0.4 e geri döndüm
bana göre şarjı falan iyi gidiyor imei sorununa gelirsek eğer bende özel 4.0.4 var imei sorunu yaşamıyorsun istiyorsan pm at link veriyimICS sürümün diğer sürümlerinden farkı nedir? 4.4.2 den 4.0.4 düşersek imei sorunu yaşar miyiz
Sensation v10 eklenmesi lazıtamam sonra gördüm eklenmişArkadaşlar, Blekota_Note4_Lite_I9300_V4.1.1_Aroma Romuna tekrar döndüm. Kernel Boeffla programı " Kernel Sürümü / Busybox Sorunu " nu nasıl çözerim ?
Anket Güncel, eklenmesini istediğiniz Rom ismi varsa lütfen iletin..
cm12 mi Blekota_Note4_Lite_I9300_V4.1.1 mi ?Arkadaşlar, Blekota_Note4_Lite_I9300_V4.1.1_Aroma Romuna tekrar döndüm. Kernel Boeffla programı " Kernel Sürümü / Busybox Sorunu " nu nasıl çözerim ?
Anket Güncel, eklenmesini istediğiniz Rom ismi varsa lütfen iletin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?