Galaxy S3 i9300 Samsung Galaxy S3 Kullandığınız Rom [Anket]

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S3 Telefonunuzda Hangi Romu Kullanıyorsunuz ?

• ★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2 ☆★YENİ★☆ (29.01.2015)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    46

ElektrikTech

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Kullandığınız Rom [Anket]
Arkadaşlar merhaba, ben forumda yeni olan bir arkadaşınızım. Samsung S3 Telefonumda stock rom performansı ve custom rom görseli arıyorum. İkisini aynı anda aramak mantıklı değildir belki ama ortaya karışık birşeyler olsun istedim. Bu bağlamda forumumuzda olan birkaç farklı Rom denedim. Hoşuma giden genelde Note 4 tarzı romlar oldu. @burak1553 isimli arkadaşın
SAMSUNG GALAXY S3 I9300 BLEKOTA NOTE 4 V4.1.1 ANDROİD 4.4.4 (07.04.2014) °•○●YENİ●○•°
isimli romunu kullandım Çok hoşuma gitti. Fakat Boeffla programı uyduramadım biraz daha performans almak istedim.

@Aziz04 isimli arkadaşın
★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015
isimli romunu kullandım, Boeffla ile ayar yaptım fakat, bu romda da Menü tuşu işlevi değişmiyor. Ayrıca mobil erişim noktası sorunu var , açmaya çalıştığımda sürekli aç-kapa yapıyor.

Kullanmak istediğim romda rehberdeki isimlere kaydırma yaparak Arama-Mesaj yapılıyor olması lazım.

jongass

Üye
Batarya dostu ve en stabili qs kitkattir tartismasiz. Cok rom denedim fakat hepsi birbirine yakin. Blekots note 4 de iyi fakat tepki suresi cok gec programlarin. O yuzden hic cyanogenmod isle.ugrasmayip qs kitkata dondum.

• Beğen
Tepkiler: ElektrikTech
stuxnet

stuxnet

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben forumda yeni olan bir arkadaşınızım. Samsung S3 Telefonumda stock rom performansı ve custom rom görseli arıyorum. İkisini aynı anda aramak mantıklı değildir belki ama ortaya karışık birşeyler olsun istedim. Bu bağlamda forumumuzda olan birkaç farklı Rom denedim. Hoşuma giden genelde Note 4 tarzı romlar oldu. @burak1553 isimli arkadaşın
SAMSUNG GALAXY S3 I9300 BLEKOTA NOTE 4 V4.1.1 ANDROİD 4.4.4 (07.04.2014) °•○●YENİ●○•°
isimli romunu kullandım Çok hoşuma gitti. Fakat Boeffla programı uyduramadım biraz daha performans almak istedim.

@Aziz04 isimli arkadaşın
★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015
isimli romunu kullandım, Boeffla ile ayar yaptım fakat, bu romda da Menü tuşu işlevi değişmiyor. Ayrıca mobil erişim noktası sorunu var , açmaya çalıştığımda sürekli aç-kapa yapıyor.

Kullanmak istediğim romda rehberdeki isimlere kaydırma yaparak Arama-Mesaj yapılıyor olması lazım.
Blekota note 4 v3.1 kullanmanı tavsiye ederim boeffla programından aziz ustanın verdiği ayarlar yaparsan kernel 7.6 yani son versiyonu olarak mükemmel bi performans alabilirsin artı olarakta greenify ilede gereksiz herşeyi uyuttuktan sonra şarj ve performans açısından farkı hepsinden çok hissedersiniz. Ben hepsini denemiş bulunmaktayım şuan kendi romumu kullanıyorum blekotaya bi kaç ayar verdim şarjım 1.5 gün gidiyor oyunlara fazla yüklenmediğim sürece , yalnız beklemek istiyosan aziz ustanın üzerinde çalıştığı romu bekle derim beklentilerini oda rahatlıkla karşılar..

• Beğen

jongass

Üye
Blekota note 4 v3.1 kullanmanı tavsiye ederim boeffla programından aziz ustanın verdiği ayarlar yaparsan kernel 7.6 yani son versiyonu olarak mükemmel bi performans alabilirsin artı olarakta greenify ilede gereksiz herşeyi uyuttuktan sonra şarj ve performans açısından farkı hepsinden çok hissedersiniz. Ben hepsini denemiş bulunmaktayım şuan kendi romumu kullanıyorum blekotaya bi kaç ayar verdim şarjım 1.5 gün gidiyor oyunlara fazla yüklenmediğim sürece , yalnız beklemek istiyosan aziz ustanın üzerinde çalıştığı romu bekle derim beklentilerini oda rahatlıkla karşılar..
Hicbir boeffla ayari kurtarmiyor note 4.romu kendinden yavas bir rom zaten :D tavsiyeniz icin tesekkur ederim :) Aziz bey nasil bir rom uzerinde çalışıyor?

zazadayı1601

Üye
Yenimissin hosgeldin kirwe bn MD4 rom kullaniyrm suana kdr memnunum bi de beoffle ayari var aziz hocadan brz farkli onuda yapinca tadindan yenmiyo inanki,ucuyo adeta sarji 1 gunu geciyo biraz ama idare eder yinede

• Beğen
Musti190738

Musti190738

Üye
her romu denedim fakat hepsi aynı 2 gün önce stock 4.0.4 e geri döndüm

• Beğen
yunusemre168

yunusemre168

Üye
Kesinlikle S5 Sensation eksik. Aslında v10 öncesinde kötü bir rom olmasına rağmen v10 ile en iyi rom olduğu açık. Bende bir forumda arkadaşın tavsiyesiyle inanmayıp indirmiştim. Kendim şaşırdım :) S5 sensation v10u denemeden en iyi rom şu bu demeyin. Aromadan tüm tweakleri seçin. Boeffla 7.6 flashlayıp ayarlarını da yapın. 4 saate yakın ekran süresi de var.

Bir de md4 var. Performans olarak çok iyi olmasa da görselliği müthiş. Ayrıca v13 ile coşturacak.

port S5 & S6 offical Style M.D.4 V13 AMAZING
Boeffla 7.6 kernel
GPS hatası düzeltildi
Müziği kapat ikonu düzeltildi
Canlı arkaplanlar eklendi
Aromaya email yükle seçeneği eklendi
Çoklu dil mesajlaşma
Aromaya seçenek seçerken çıkan sesi kapatma eklendi
Aromaya s5 tuş düzeni eklendi
Yeni S5 Lollipop Bildirimler
Yeni S5 Lollipop Video
Yeni S5 Lollipop Saat
Yeni Lollipop İndirme Yöneticisi
Yeni S5 Lollipop Framework
Yeni S5 Lollipop Rehber
Yeni Google Rehber
Yeni S6 Tarzı Ayarlar
Yeni S6 Dosya Yöneticisi
Yeni S6 Ses Kaydedici
Yeni S6 Hesap Makinesi
Yeni S6 Mesajlaşma

Yeni S6 Hava Durumu
Yeni S6 Kilit Ekranı
Yeni S6 Rehber
Yeni S6 Klavye
Yeni S6 Tarayıcı
Mr.TooLs için yeni ikon
Data Durum Çubuğu Güncellendi
Kilit Ekranı Efekt Boyutu Büyütüldü
Android rakamları lollipop android rakamlarına dönüştürüldü

• Beğen

ElektrikTech

Üye
    Konu Sahibi
Anketi kullanmaya devam edelim lütfen, blekota Note 4 Romunda Boeffla programını kullanamadım. Uyumlu değil gibi bir uyarı aldım. Sırf boeffla kullanmak için Aziz Lite Note4 ü yükledim tekrar. Onda da belirttiğim gibi menü tuşu yanlış çalışıyor. Mobil erişim sıkıntılı..

Blekota Note4 kullanan arkadaşlar Kernel Boeffla paylaşabilir mi ?

byl82

Kapalı Hesap
S5 sensation v10 4.4.4 kullanıyorum

Musti190738

Musti190738

Üye
ICS sürümün diğer sürümlerinden farkı nedir? 4.4.2 den 4.0.4 düşersek imei sorunu yaşar miyiz
bana göre şarjı falan iyi gidiyor imei sorununa gelirsek eğer bende özel 4.0.4 var imei sorunu yaşamıyorsun istiyorsan pm at link veriyim

ElektrikTech

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, Blekota_Note4_Lite_I9300_V4.1.1_Aroma Romuna tekrar döndüm. Kernel Boeffla programı " Kernel Sürümü / Busybox Sorunu " nu nasıl çözerim ?
Anket Güncel, eklenmesini istediğiniz Rom ismi varsa lütfen iletin..

byl82

Kapalı Hesap
Arkadaşlar, Blekota_Note4_Lite_I9300_V4.1.1_Aroma Romuna tekrar döndüm. Kernel Boeffla programı " Kernel Sürümü / Busybox Sorunu " nu nasıl çözerim ?
Sensation v10 eklenmesi lazıtamam sonra gördüm eklenmiş

• Beğen
skystar18

skystar18

Üye
cm12 mi Blekota_Note4_Lite_I9300_V4.1.1 mi ?

ElektrikTech

Üye
    Konu Sahibi
Bence Belkota Note 4, çünkü Cm sürümlerinin görselliğini beğenmiyorum. Rehberde kaydırarak arama -mesaj yoktu sanırım..

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.0.4 ne işiniz var akıl var mantık var uymayin böyle şeylere 4.4.2 stabil kitkat dururken.

ElektrikTech

Üye
    Konu Sahibi
Anket Güncel

Üst Alt