Samsung Galaxy S3 Kampanyası | 107 TL | AYLIK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAEA

USAEA

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Kampanyası | 107 TL | AYLIK

Senin için tasarlandı. Doğadan ilham aldı!

İnce tasarımı, kolay kullanımı ve yüksek performansı ile farkınızı ortaya koyun.​ 30 Haziran 2012 tarihine kadar geçerlidir

Ne kadar öderim?

Kontrat Süresi:İnterneti içinde almak istersenizPeşin almak istersenizSamsung Galaxy S III‘ün tavsiye edilen peşin satış fiyatı KDV dahil 1999 TL’dir.​​

Kontrat Süresi:İnterneti içinde almak istersenizPeşin almak isterseniz
Her ay 250 MB interneti içinde Samsung Galaxy S III’e 24 ay sözleşme ile ayda sadece 107 TL'ye sahip olabilirsiniz. Kampanya kapsamında yararlanacağınız paket tutarına Samsung Galaxy S III taksidi ve aylık internet paket ücreti dahildir. Aşağıdaki tabloda yer alan fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.​​

24 Ay​
12 Ay​
250 MB​
107 TL​
​191 TL
1 GB​
117 TL​
​201 TL
4 GB​
​126 TL
​​210 TL

15097

15097

Üye
internet paketsiz ne kadarmış bu cihazın fiyatı sadece almak istersek ve faturasız hatlara?

USAEA

USAEA

Üye
    Konu Sahibi
internet paketsiz ne kadarmış bu cihazın fiyatı sadece almak istersek ve faturasız hatlara?

Peşin almak isterseniz;
Samsung Galaxy S III‘ün
tavsiye edilen peşin satış fiyatı KDV dahil 1999 TL’dir.​​

sondefa

Üye
merhaba bEn daha yeni aldım fakat şöyle bi durum var eğer 250 mb lik internet paketi ile alırsanız 107 tl çok araştırdım en karlısı bana göre 1000 dk konusma 1000 sms 1g internet 59 + 89 oluyor fakat bu seferde 59 tl olan paket bu sefer 69 oluyor telefonun aylık taksidide 79 tl oluyor tabi bu karlı sözümden kasıt zaten konussaksda konusmasakda 30 / 50 tl arası ödüyoruz en azından ben... kücük bi hesapla 148*24 = 3552 yüksek bi rakam bElki ama en azından her ay ödeyeceğim tutar belli...

futbol123

futbol123

Üye
Evkur bile daha hesaplı ayda 92tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt