revolt25
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelik le emeğin için tesekkur ederim güzel bi ROM güzelde çalışıyordu taki su güncelleme yi yapana kadar guncellemeyi yaptıktan sonra google play hatta google ile ilgili hic bir şey çalışmaz hale geldi yardımcı olursanız sevinirim...
GT-I9300 cihazımdan Maxicep Mobil kullanılarak gönderildi
ayarları kurcala az bulursun2 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum ama tek problemim var o da mobil veri ile play store dan herhangi birşey indiremiyorum. Boyutu küçük de olsa büyük de olsa Wi-Fi bekleniyor diyerek indirmeyi bekletiyor. Mobil veri ile indirmeyi nasıl yapıcam bilen var mı?
İndirme yöneticisi ayarlarından sınırsız olarak ayarla bu kadar2 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum ama tek problemim var o da mobil veri ile play store dan herhangi birşey indiremiyorum. Boyutu küçük de olsa büyük de olsa Wi-Fi bekleniyor diyerek indirmeyi bekletiyor. Mobil veri ile indirmeyi nasıl yapıcam bilen var mı?
İndirme yöneticisi ayarlarından sınırsız olarak ayarla bu kadar2 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum ama tek problemim var o da mobil veri ile play store dan herhangi birşey indiremiyorum. Boyutu küçük de olsa büyük de olsa Wi-Fi bekleniyor diyerek indirmeyi bekletiyor. Mobil veri ile indirmeyi nasıl yapıcam bilen var mı?
Uzun zamandır kullanıyorum böyle sıkıntı ile karşılaşmadımbende yukledim romu ama sms gitmiyor . sms merkez numarasini yaziyorum ama hat gidiyor kabul etmiyor. sizdede varmi bole sıkıntı
bende yukledim romu ama sms gitmiyor . sms merkez numarasini yaziyorum ama hat gidiyor kabul etmiyor. sizdede varmi bole sıkıntı
yükledi ilk 10 dk mesajlar gidiyordu sonra ne olduysa eski haline dondu mesajlar gönderilemiyor.Telefona cok rom kurdugumdan modem de atmıstım .Siz hangi modemi kullanıyorsunuz bu romda .Birde getrıl programını yukledim telefonda ril bulamıyor bi arkadaş programı yukleyıp screenshot atabilirmi
Telefon hakkindaya girdiğinizde anabant durumunda ne yazıyor sizde
Arkadaşlar google play durduruldu hatası alıyorum hep ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?