Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S3 Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
ravenas
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Hakkında
Merhabalar benim bir sorum olacaktı.Şimdi bende s3 var satmak istiyorum fakat bugün talihsiz bir şekilde düştü ve üst taraf hafif hasar gördü.Şimdi ben bu şekilde satabilir miyim telefonu satarsam kaça gider veya satamaz mıyım bilgi verirseniz çok sevinirim
Aşırı derecede belli değil foto atayım çok net değil ama anlarsın belki
oktaygezgin
Üye
anladigim kadariyla eziklik var gidersin telefoncuya s4 ile takas teklif edersin telefoncu bakar telefonuna dusurmussun telefonu diyerek senden ucuz fiyata almak isteyecektir artik senin pazarlik ve ikna yetenegine kalmis.
anladigim kadariyla eziklik var gidersin telefoncuya s4 ile takas teklif edersin telefoncu bakar telefonuna dusurmussun telefonu diyerek senden ucuz fiyata almak isteyecektir artik senin pazarlik ve ikna yetenegine kalmis.
Valla eğer öyle bir şey yaparsa bizim burada ki telefoncular(İzmir/Şirinyer) bakacam gideyim telefonculara artık ne teklif ederlerse ona göre gözüm gibi baktığım telefon cebimden aniden kaydı ve bu hali aldı neyse artık olan oldu
oktaygezgin
Üye
olacagi varmiş gecmis olsun kardesim bu telefonun dusmesi demek s4 sahibi yapacak seni.
Çok sağolasın valla kardeşim inşallah s4 sahibi yapacak Bu arada cevapların içinde ayrıcana teşekkürler
oktaygezgin
Üye
sanada teşekkür ederim kardeşim yardımci olabildiysem ne mutlu bana telefoncu kurnazlari ile gazan mubarek olsun bu arada unutmadan sana tavsiyem s4'un parasini vermeden once ekranda olu pixel kontrolu yapmayi unutma.
sanada teşekkür ederim kardeşim yardımci olabildiysem ne mutlu bana telefoncu kurnazlari ile gazan mubarek olsun bu arada unutmadan sana tavsiyem s4'un parasini vermeden once ekranda olu pixel kontrolu yapmayi unutma.