Samsung Galaxy S3 ( Beyaz ) - 22 Ay Garantili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 ( Beyaz ) - 22 Ay Garantili
- 10.10.2012 Tarihinde Evkur ‘dan 1800 TL 'ye aldığım telefonumu satıyorum..Yani cihaz 2 aylıktır..
- Telefon 2 yıl Telpa,Genpa ve Başarı garantilidir..
- Kutusu,faturası ve aksesuarları tamdır..Herşeyi eksiksiz olarak verilecektir..
- Telefon kullanıldığı süre boyunca ekranında mat çizilmez ekran koruyucu ve arka kapağında slikon kılıf takılı olarak kullanılmıştır..
- Asla tek bir çizik bile bulamazsınız..Alındığı gün ekranına mat ekran koruyucu takılmıştır arka kapağına ise slikon kılıf takılmıştır..Cihazla birlikte bunlarda verilecektir..Zaten ekranında mat ekran koruyucu takılı halde kutusunda duruyor şuan..
- Evkur faturası,garanti belgesi vs. herşeyi tam verilecektir..
- Cihazda en ufak bir arıza veya problem yoktur..Servis yüzü görmemiştir..Nakit paraya ihtiyacım olduğundan satmaktayım..
- Son sürüm android versiyonu olan jelly bean 4.1.1 yüklüdür..Beyaz renktir..Kapıda ödemeli olarak gönderebilirim.

ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TERTEMİZ CİHAZDIR J

YURTDIŞI ÜRÜNLERLE KARIŞTIRMAYINIZ !!

TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ..

FİYAT : 1300 TL ARKADAŞLAR PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR..
SAHİBİNDEN İLANI :

Konu Sahibi
Ekliyorum birazdan arkadaşlar aceleye geldi az kaldı

Software95

Why Always Me S3 almak için baya uğraş gösterdin neden vazgeçtin anlamadım

Müşterin bol olsun

fotoğrafta ekleyelım sımdı polis gelecek bak

fotoğrafta ekleyelım sımdı polis gelecek bak

tahminimce 2 aylık cihaz ve arkadaş temiz baktım diyor cihaz bence yeni gibidir

- - - Eklendi - - -

ama bence satmasın o kadar uğraştı onu alabilmek için üstelik 1.800 TL para saydı evkur'a

Konu Sahibi

tahminimce 2 aylık cihaz ve arkadaş temiz baktım diyor cihaz bence yeni gibidir

- - - Eklendi - - -

ama bence satmasın o kadar uğraştı onu alabilmek için üstelik 1.800 TL para saydı evkur'a

Aynen kardeşim 2 ay oldu alalı tertemiz cihaz zaten detayları yazdım okursanız görebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

Why Always Me S3 almak için baya uğraş gösterdin neden vazgeçtin anlamadım

Müşterin bol olsun

Note2 düşünüyorum kardeş bakalım hayırlısı

Aynen kardeşim 2 ay oldu alalı tertemiz cihaz zaten detayları yazdım okursanız görebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

Note2 düşünüyorum kardeş bakalım hayırlısı

bence 1 GB ram+ekran+biraz daha güç için o kadar masraf etmeye değmez bence satma

- - - Eklendi - - -

fiyat iyi ama satma bence dost tavsiyesi pişman olursun

Konu Sahibi
Kafam baya karışık aslında ya ne yapsam bilemedim

bitiyorum şu cihaza yaaa hayırlı satıslar ustaDIM )

aynen satma bence de.hadi galaxy s2 felan olsa neyse diyeceğim de s3 zaten kral telefon

BENDE DĞİŞTİRCEM ZATEN DE NOTE 2 YE. AMA COK KABA DURUYOR. GECENDE İŞ YERINE SAMSUNGDAN BI ADAM GEKDI NOTE2 S3 MİNİ TABLETI 10.1 İ YANI BİDE S3 TANITTI ADAM RESMEN ASIK ETTIRDI NOTE2 YE YAA :D DEDIM VER HEDIYE BANA DEDIM HAHHA d:dd ODA SAMSUNG COK CIMRI DIYO VERMEM DEDI ddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...