Samsung Galaxy S3 bakın ne kadar dayanabildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 bakın ne kadar dayanabildi!
Samsung Galaxy S 3 şimdiye kadar iPhone'a kafa tutan en iyi akıllı telefonlardan biri. Samsung Galaxy S 3'ün ne kadar iyi olduğu çekiçli çivili test ediliyor.


İlk olarak soğuğa dayanıklılığı test ediliyor. Samsung Galaxy S 3'ü dondurucuda 2 saat beklettik. Çıkardığımızda ise dokunmatik ekranının çalışmasında hiç bir değişiklik olmadı.

Daha sonra 250 watt 120-140 derece arasında bir bölgede tutuldu. Sıcaklık testi için Samsung Galaxy S 3 test ediliyor ve bir saat bekliyor. 10 dakika bekletiyoruz ve şaşırtıcı hala çalıştığını görüyoruz. Tek kelimeyle inanılmaz.


Daha sonra yere atıyoruz ekranda ve çalışmasında herhangi bir değişiklik olmuyor. 2. kere sert zemine atılıyor. 3.atışta ise önce havaya atılıyor ve sert zemine düşüyor. Arka kapağı da oldukça esnek olduğu için zarar görmedi. Dayanıklılık testi de başarılı.



Anahtar testinde anahtarınızla telefona olabilecek darbeler gerçekleştiriliyor. Örneğin çantanızda ya da cebinizde anahtar ve telefon aynı yere konulduğunda ekranın çizilmesi durumu için bu da önemli bir test. Oldukça çok yaptıktan sonra biraz çizikler görüyoruz ancak yine de başarılı olduğunu söylemeliyiz.

Şimdi ise en önemlilerinden biri su testi. 10-15 dakika bekletiliyor. İyice kurulanıyor ve kurutma sırasında bile açılıyor. Bataryayı tekrar taktığımızda çalıştığını görüyoruz, hoparlör ve ekran çalışabiliyor.


Daha sonra videoda Samsung Galaxy S 3 testinin ardından bazı teknolojilerin tanıtımı yapılıyor. NFC özellikleri inceleniyor. NFC telefonların kendi arasında ya da diğer cihazlarla bağlantısını sağlar. NFC etiketinin neler yapabileceği gösteriliyor. Son olarak da dumansız elektronik sigara deneniyor. Sigara dumanının negatif etkilerini yok eden bu cihaz dışarıya sadece buhar veriyor.


(teknolojioku)
 

MasteLaa

Üye
Artık testlere de güvenmemeye başladım yahu.Bir yerde telefonu bırakıyordu ekran tuz buz oluyordu.Burada bir şey yok yazıyor Sıcaklığa dayanıklı bu da bayağı ilginç..Ama çok süper telefon Paylaşım için teşekkürler Anıl
 

doctorrr

Üye
gördük drop testlerde dayanıklılığını tuz buz oluyordu sert zemine atmışlar
 

Türe

Üye
Fizik ilk dönem 2. sınavım 100'dü
 

doctorrr

Üye


ekran büyük olunca basıncı kaldırmıyor sanırım
geçen ay sanırsam bi konu açıldı ordaki bir videoda hanım hanımcık bi ablamız elinden hop bırakıyordu ekran pert..burda dayanıklılık testinden geçti demişler garip
 

Muhtemelen bir hayran yapmıştır testi.
 
Tepkiler: MasteLaa

15097

Üye
Smartphone'lara da yapmadığınızı bırakmadınız be! Biri gelir bıçakla fruit ninja oynar biri dondurucuya atar. te allam ya
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...