Samsung Galaxy S3 almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 almalı mıyım ?
Arkadaşlar çok kararsız kaldım Samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum şubat ayının sonunda.Sizce almalı mıyım ? Tabi ki S3 aldıktan sonra yaklaşık 6ay veya 1 yıl kullandıktan sonra S IV alacağım fakat şimdilik almalı mıyım S III ? Özellikleri tatmin edci mi ?

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Arkadaşlar çok kararsız kaldım Samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum şubat ayının sonunda.Sizce almalı mıyım ? Tabi ki S3 aldıktan sonra yaklaşık 6ay veya 1 yıl kullandıktan sonra S IV alacağım fakat şimdilik almalı mıyım S III ? Özellikleri tatmin edci mi ?

İphone 4'ün var kardeşim bence s4'ü bekle

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
kardesm teknolojinin hızına yetişemeyiz s 4 alırsın s 5 çıkar öyle gider.al bi tane galaxy s3 tepe tepe kullan.kafan rahat olsun.özellik konusuna gelince s3 gerçekten tatmin edici bir cihaz bence almalısın :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
Paran var sanırım al s4 çıkıncada s4 alırsın s3 zaten normal bir kullanıcıya 3 yıl filan gider.

MrExpert

MrExpert

Üye
S4 almak istiyorsan Az zaman kaldı bira idare edip s4 alırsın idarelik s3 almana gerek yok :)

Android Police

Android Police

Üye
parayı yazık etme bence iphone4ü yeni aldıysan bekle 1-2 sene sonra da s5 çıkacak teknoloji'nin hızına yetişmek mümkün değil :no:

MrTech

MrTech

Üye
Biraz daha bekle :)

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
parayı yazık etme bence iphone4ü yeni aldıysan bekle 1-2 sene sonra da s5 çıkacak teknoloji'nin hızına yetişmek mümkün değil :no:

iPhone 4'ü alalı yaklaşık 2 yıl kadar oldu.2000 TL ye almıştım.Sanırım iPhone 4 ile S IV çıkana kadar idare edicem :) Peki arkadaşlar sizce S IV çıkınca alt modellerde ne kadar bi fiyat düşüşü olur ?

lordufuk

lordufuk

Üye
bence okadar çok fiyat düşüşü olmaz samsung bayilerinde s3ler 1790tl ?

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Galaxy S4 ün geleceği kara kayıp :D s3 alınırmı dersen tabiki alınır ama illaki yen bir model gelecek sabredemem dersen al gitsin net te 1300 - 1500 arası ama paralel ithalat onlar resmi distribütör ürünler ise samsung - teknosa - electrowrolde falan 1750-1800 arası

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone un 4.8" lik telefonunu bekle ve onu al.

Kerim.

Kerim.

Üye
İphone4un var zaten.hayli hayli idare eder.s4ü bekle

lordufuk

lordufuk

Üye
Bu işler beklemekle olmaz s4 çıkınca pahalı ıkacak 3 4 ay bekliceksin bi bakıcaksın s5 haberleri onu onu derken bi bakıcaksın öteki taraftasın :kop:

caglar b

caglar b

Üye
iphone 4 ün varsa acele etme yok sıkıldım illa tel degiştirecem diyorsan s3 yerine note 2 al yada s4 den sonra note 3ü duyururlar onu al

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
S IV'ü bekleyeceğim.Bir de arkadaşlar iPhone 4'ümde kasmalar meydana geldi.Internette bile kasmalar var.Internette google'a felan yazı yazarken çok ciddi anlamda kasıyor.Bunun nedeni nedir ?

Türe

Türe

Üye
S IV'ü bekleyeceğim.Bir de arkadaşlar iPhone 4'ümde kasmalar meydana geldi.Internette bile kasmalar var.Internette google'a felan yazı yazarken çok ciddi anlamda kasıyor.Bunun nedeni nedir ?

Sürüm bilginiz nedir ? 6.1 mi ?

danger6800

danger6800

Üye
Lg nexus 4 almanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt