Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki subat ayinda yayinlanan I9300XXUGNA7 kodlu guncellemeye ayni modem ve kerneli yuklesem sorun cikarmi ?
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
Yardim edecek yokmu
cici60
Üye
Cikmaz evet uygukcksn
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
Tamam kardesim sagol deniycemşuanda odin yoluyla yüklemeye çalışıyorum 1 saattir aynı yerde takıldı kaldı ilerlemiyo.sence ne yapmalıyım bekliyimmi
enterneoll
Üye
tam olarak nerede kaldı ?
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
yaklaşık yüzde 60 kadarı doldu ve öyle kaldı.odinde system.img yazıyor
enterneoll
Üye
indidiğin dosyaları bir daha indirip denesene onda sorun olabilir
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
yani yarıda bırakıp kabloyu çekiymmi ?
cici60
Üye
Kabloda temazsılık vardır %100 kabloyu değistir yada farklı usb tak tekrar odin moda tekrar yukleCek hic bisey olmaz bataryanı cıkar odin moda kabloyu sabitleyerek bida dene
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
tekrar denedim aynı dosyaları ve suanda nerdeyse yüzde 80 dolduboşuna beklemişiz o kadar
cici60
Üye
Maksimum 15dk da yüklüyor hepsini ama telefon gec acılır samsunga bekltr korkmaDediğim gibi kabloda temaszılık var telefon acılnca sebeke olmaz klon imeililerde modem ve kerneli kur ondan önce ccwm kurman gerecek hersey sıralı sorun olrsa yazarsn
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
evet kardeşim açıldı ama hat yok.şimdi modem ve kerneli deniycem
cici60
Üye
Herşeyi anlatımdaki gibi eksiksiz yap
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
tamamdır eyvallah kardeşim hakkını helal etbide bişey sorucam.custom rom yüklesem bu modem ve kerneli kullanabilirmiyim sorun çıkarır mı ?
cici60
Üye
Note 3 rom kur s4 revlition v12 bisey olmaz.d
y_gulal
Üye
Konu Sahibi
onun tek farkı widget gibi geldi bana.ben zaten hd widgets programını kullanıyorum.bide colourform tema paketi ekledinmi tadından yenmez
horoz94
Üye
sa beyler galaxy s2 var bende root rom işlermleri nasıl yapılıyor acaba bilen varsa yardım edebilirmi