fıtıh
Üye
Samsung Galaxy S2'de Ekranda Gözüken Siyahlıklar
1 ay kadar olmadı Gold'dan S2 aldım. Bir akşam karanlıkta telefonla uğraşıyordum. Bir tane gün batımı resim açtım ve olan oldu. Telefonun ortadaki manuel tuşunun sağ tarafında başlayıp taaa yukarısına kadar çıkan dümdüz bir siyah çizgi olduğunu gördüm. Acaba fotoğrafta mı yanlışlık var deyip boğazda gece çekilmiş başka bir fotoğrafta da baktım ekranın sol üst köşesinde çapraz düz bir siyah çizgi, ekranın ortasında üç büyük siyah benek ve ekranın çeşitli yerlerinde siyah noktalar gördüm. Benzer sihayı bol fotoğraflarda sonuç hep aynı çıktı. Gün ışığında aydınlık ortamda gözükmüyorlar. Yalnız karanlıkta siyahı yoğun resimlerde net bir şekilde belli oluyor.
Doğrudan servise götürdüm adamlar android sürümünü yükseltmişler. Siyahlıklar da bir eksilme tabi ki yok. Telefon donuk donuk hareket etmeye de başladı. Aldığım yere Gold'a kutusuyla teslim ettim. Sonuç ne olur bilemiyorum, göreceğiz.
S2 alan arkadaşlar telefonlarına bu şekilde bir baksınlar bakalım ne görecekler..
Doğrudan servise götürdüm adamlar android sürümünü yükseltmişler. Siyahlıklar da bir eksilme tabi ki yok. Telefon donuk donuk hareket etmeye de başladı. Aldığım yere Gold'a kutusuyla teslim ettim. Sonuç ne olur bilemiyorum, göreceğiz.
S2 alan arkadaşlar telefonlarına bu şekilde bir baksınlar bakalım ne görecekler..