Samsung Galaxy S2 ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 ??
SA arkadaşlar ben yıllardır Nokia kullandım ama dün Yurt dışından Samsung Galaxy S2 getirttim şuan fake IME var.Benim sizden öğrenmek istediklerim İlk defa Android kullanan biri için neler yapmalıyım bu telefona neler kurmalı neler indirmeli ve telefon sahte IME oldugu için güncelleşdirsem bi sorunmu olurmu :( ??? ve Root rom filan duyoyrum forumlardan bunlar tam olarak ne oluyo ne işime yarar bilgi verebilirmisiniz teşekkürler hayırlı forumlar :)

Subzero01

Üye
SA arkadaşlar ben yıllardır Nokia kullandım ama dün Yurt dışından Samsung Galaxy S2 getirttim şuan fake IME var.Benim sizden öğrenmek istediklerim İlk defa Android kullanan biri için neler yapmalıyım bu telefona neler kurmalı neler indirmeli ve telefon sahte IME oldugu için güncelleşdirsem bi sorunmu olurmu :( ??? ve Root rom filan duyoyrum forumlardan bunlar tam olarak ne oluyo ne işime yarar bilgi verebilirmisiniz teşekkürler hayırlı forumlar :)

As. bende sgs2 kullanıyorum ve benimki g modeli fazla bir değişiklik yok ancak bildiklerimi size de aktaracağım sahte imeinin güncelleştirmeye engel olacağını sanmıyorum. Ancak sgs2 harika bir cihaz ve eğer hızını merak ediyorsanız antutu benchmark,Quadrant benchmark gibi uygulamaları ücretsiz indirebilirsiniz bunlarla yaptığınız testleri forumumuzda paylaşıp daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Yine ücretsiz olarak çeşitli pdf,doc,docx,xls,xlsx,ppt ve txt metinlerini açabilen Kingsoft office programını indirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca ram booster uygulamasını cihazınıza indirip cihazın raminin belleğini temizleyebilirsiniz :)

umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşimmmm :)
Ama Rom attığımızda veya güncelleşdirdiğimzide fake IME olması bi soruna yol açarmı hala emin değilim forumda bilen arkadaş yokmu :/

Subzero01

Üye
Teşekkürler kardeşimmmm :)
Ama Rom attığımızda veya güncelleşdirdiğimzide fake IME olması bi soruna yol açarmı hala emin değilim forumda bilen arkadaş yokmu :/

Ne demek kardeşim :D ama onu bende tam olarak bilmiyorum o yüzden yanlış cevap vermeyeyim :/ İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...