Samsung Galaxy S2 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 yardım
Bi arkadaşımda samsung galaxy s2 GT-I9100G model telefon var, android sürümü 2.3.6, kernel sürümü 2.6.35.7 olarak gözüküyor. pek bi bilgimiz yok fakat orda burda daha yüksek sürümler görüyoruz ama update edemiyoruz kies programıyla. bu sürümler normal mi yoksa daha üst sürümleri var mıdır ? nasıl yapılır bi bilen varsa yardım edebilir mi acaba ?

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için çook teşekkür ederim yalnız bu konu altında bi kaç basit sorum olacak, bu konuda indirme linkleri ve nasıl yükleneceğini içeren bi bağlantı var sanırım? ayrıca türkçe dil desteği var mı ? biz de bi şeyler yapacaktık da ingilizce falandı yapmadık o yüzden soruyorum.

klongs

klongs

Üye
yazılımda türkçe desteği var

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
usta, ben bu işi hiç bilmiyorum, diğer konuyu bulaştırmamak için burdan son bi kaç soru sorayım.
nasıl yükleneceğini anlattığın konu bana biraz karışık geldi açıkçası, "tavsiye: yüklemeden önce wipe data wipe cache yapsanız iyi olur wipe data wipe cache yapmadan yüklerseniz telefonunuzda bazı bozukluklar olabilir
bu kısımı nasıl yapacağımızı bilmiyoruz ne demek bu ? tamamen bilgisiziz, telefonu yeni aldık o derecede acemiyiz.
ayrıca root yapmak derken neyi kastediyorsunuz onu da basit bi şekilde açarsanız ? root yapmak için siyah kerneli yükleyiniz diye bi not yazmışsınız o yüzden soruyorum. yani yapılması gerekn bi şey mi tam anlamadım :) şimdi diyeceksin bu kadar da boş musunuz diye ama harbiden terimleri hiç anlamıyorum.

klongs

klongs

Üye
usta, ben bu işi hiç bilmiyorum, diğer konuyu bulaştırmamak için burdan son bi kaç soru sorayım.
nasıl yükleneceğini anlattığın konu bana biraz karışık geldi açıkçası, "tavsiye: yüklemeden önce wipe data wipe cache yapsanız iyi olur wipe data wipe cache yapmadan yüklerseniz telefonunuzda bazı bozukluklar olabilir
bu kısımı nasıl yapacağımızı bilmiyoruz ne demek bu ? tamamen bilgisiziz, telefonu yeni aldık o derecede acemiyiz.
ayrıca root yapmak derken neyi kastediyorsunuz onu da basit bi şekilde açarsanız ? root yapmak için siyah kerneli yükleyiniz diye bi not yazmışsınız o yüzden soruyorum. yani yapılması gerekn bi şey mi tam anlamadım :) şimdi diyeceksin bu kadar da boş musunuz diye ama harbiden terimleri hiç anlamıyorum.

roota gerek yok orda yazdım teli kapat ses açma home güç tuşlarına aynı anda bascan girecek wipe data wipe cache yapcan

- - - Eklendi - - -

​illa root yapcam diyorsan yazarım onun rootu farklı siyah kernelle falan uğraşma teli bozarsın

freeman_07

Üye
Kies baglantisini wifi ile degil, kablo ile baglanman gerekiyor yoksa yuklemiyor

klongs

klongs

Üye
​sağ tıkla görev yöneticisiyle gir

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
​sağ tıkla görev yöneticisiyle gir
özellikle windows xp'de yaptım ki yönetici muhabbeti olmasın diye ? yarın sabah tekrar deneyeceğiz windows 7 de yaparız. Sorunun başka bi şey olma ihtimali yok mu ?

klongs

klongs

Üye
bendede fail diyordu görev yöneticisiyle açınca yüklüyordu

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
can't open the ******(COM) port.
ve succeed 0 failed 1 diyor hala.

- - - Eklendi - - -

hallettim, teşekkürler :) yalnız sizin bu rom ile kies'ten güncelleme alabiliyor muyuz artık ?

klongs

klongs

Üye
​alamazsın

klongs

klongs

Üye
​yok

Harpyy

Harpyy

Üye
Daha üst sürümleri var. Samsung 'un Kies yazılımı zaten bunun için yapılmıştır (Edinmek için google den aratabilirsin zaten samsungun ana sayfasından indirirsen son sürümü elde etmiş olursun). Kablo ile cihazını bağladığında Otomatik olarak cihazının sürümünü gösteriyor ve güncelleme isteyip istemediğini soruyor güncelle dediğinde sorunun çözülecektir.

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Daha üst sürümleri var. Samsung 'un Kies yazılımı zaten bunun için yapılmıştır (Edinmek için google den aratabilirsin zaten samsungun ana sayfasından indirirsen son sürümü elde etmiş olursun). Kablo ile cihazını bağladığında Otomatik olarak cihazının sürümünü gösteriyor ve güncelleme isteyip istemediğini soruyor güncelle dediğinde sorunun çözülecektir.
cihaz türkiyeden alınmadığı için kies ile güncellemeyi görmüyor. türkçe rom mu ne yüklemek gerekiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt