Samsung galaxy s2 wi-f çekim gücü yetersiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SONERXMAN

SONERXMAN

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s2 wi-f çekim gücü yetersiz
SAMSUNG GALAXY S2 Wİ-F ÇEKİM GÜCÜ YETERSİZ;Evet arkadaşlar bu telefonu çok hevesli bir şekilde aldım.Ama temel 2 sorunu var bana göre.1.si wi-fi çekim gücü htc wildfire s e göre yetersiz ve stabil değil.2. si ise samsung 32c632 model lcd tv ye bağlayıp dosyaları görüp okutamadım.Benimle aynı sorunu yaşayan birileri var mı bana fikir verebilirme ? çok merak ediyorum.Teşekkürler şimdiden..:)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Wi-Fi 801 b/g/n kullanıyor cihaz.Yani HTC Wildfire S ile aynı.Bant genişliğini yakalama oranları aynıdır değişmez.Bulunduğun ortam ile alakalıdır.

SONERXMAN

SONERXMAN

Üye
    Konu Sahibi
Hani profesyonel değilsemde biraz bilgim ve tecrübem var.Yani her iki cihazıda aynı uzaklıktaki aynı noktadan değişik gün ve değişik saatlerde speettest te ve diğer internet sayfalarına bağlanma hızı ve download hızlarıyla mukayese yaptım.Tabii wave1-wave2 telefonlarıyla da karşılaştırdım çok az farkla wave lar önde ama çok önemli farklar değildi.Ben şahsen bu fiyata alınan ve internette rahat kullanım olsun diye ekranını da büyük olarak seçtiğim bu telefondan wi-fi çekim gücünün daha iyi olmasını beklerdim.Hayal kırıklığı oldu benim için.Sonuçta internet ile çok içli dışlı bir telefon olması münasebetiyle söylüyorum.Çekim gücünü artırmak için acaba deneyeceğimiz veya yapacağımız bir şey var mı ben bunu merak ediyorum

___Serhat___

Üye
Dostum aynı dertten muzdaribim nokıa nın cektıgı yerden cekmıo. Valla cekmıo ne alaka bılmıom.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt