okancan26
Üye
-
Konu Sahibi
-
arc s deler geçer düşünme al hemen arc s
SII,ArcS'ten daha iyi fakat xperia S'ten iyi değil. Xperia S al SII'yi her konuda geçiyor. Kamera olsun işlemci olsun...
hocam sana tavsiyem arc s al...s2'yi göz ardı edemem fakat daha önce kullandığımda kamerasındaki pembelik ve aşırı ısınma beni o cihazdan soğutmuştu..kamera pembeliğine çözüm var fakat şu lanet ısınmaya çözüm bulunmadı..büyük ihtimal android 4.0(ICS)ile ısınma belli bir miktar giderilebilir..ama arc s'te böyle bir sorun yok..tek sorunu milyonda bir olan resetleme sorunu başkada yok..
Bi benim telefon mu böyle bilmiyorum ama ısınma problemini pek yaşamadım ben. Tamam telefon ısınıyo oyunlarda vs ama o kadarda fazla değil. Kameranın alt bölgesinde ( Cpu veya işlemcinin olduğu yere denk geliyo sanırım ) ısınma oluyo ama abartılcak kadar da değil. Telefonun plastik olmasından kaynaklı bi sorun bu, ne telefona nede elinize zarar vericek kadar yüksek sıcaklık vermiyo. Eğer çok rahatsız oluyosanız da bi kılıf takarsınız olur biter büyütmenin alemi yok. Bence ısınma sorunu seçiminizde sizi yanıltmasın, o kadar da kötü değil emin olun. Özellik açısından S2 çok daha önde. Eğer tasarımı çok önemli değilse kesinlikle S2 derim.
İşlemciyi veya cpuyu telefondan telefona farklı koymadıklarına göre tüm telefonlar eşit seviyede ısınıyodur buna emin olabilirsin. Ben herkes şikayetçi diye böyle bi yakınmada bulundum ama yanlış anlaşıldım galiba. Aynı problemleri bende yaşıyorum benim telefonda ısınıyo ama abartılcak seviyede değil söylemek istediğim bu. Eğer gerçekten çok sorun oluyosa da yalıtkan bi kılıf alırsınız olur biter.
bende pembelik yoktu açıkçası . (sanırım bazı cihazlarda var) ama ısınma sorunu mahvediyor onu es geçememaynı işlemleri nexusta yapıyorum normal şekilde ısınıyor fakat s2 bildiğin kazan gibi kaynıyor ne hikmetse
Donanım probleminden kastınız nedir?ama bazen telefon donanım problemi çıkarıyor o zaman size göre her telefonun donanım problemi çıkartması gerekir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?