Samsung galaxy s2 Sistem Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s2 Sistem Yüklemek
Telefonum samsung galaxy S2 Arkadaşım android sistemini yükseltmek için 4.2 Yüklemeye çalıştılar. Telefon kafayı yedi. Sonra 2.3 yüklediler. bu sefer hangi sim kartını takarsam takayım şebeke yok telefon donuyor. Telefon yeni fakat içinde yüklü olan sistem eksik veya sorunlu.
Rom mu yüklediler. yoksa Root mu bilmiyorum. İçindeki sistemi yeniden çalışır hale getirmek için en uygun rom veya root dosyası paylaşmanız mümkün mü? ve Gerekli bilgi sunabilir misiniz? Şimdiden herkese teşekürler

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
bilgisayarına Kies programını yükle şuan telefonun için son sürüm 4.1.2 Kies bu sürüme güncelleyecektir bu güncellemeyle sorunlar kalkabilir

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Hayır olmuyor

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
google play'den SuperSu programını indirin programı açtığınızda "Yüklü bir SU kodlaması yok"şeklinde bir hata verirse telefonunuz rootlu değildir fakat hata vermezse rootludur ve rootlu telefonları Kies güncellemiyor Odin ile güncelleyeceksiniz

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Odin ve gerekli dosya linkini koyabilir misiniz?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Rom linki :
Odin kullanımı :
Odin linki :

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah çok teşekkürler çok güzel oldu. Fakat şebekeyi kabul etmiyor.elimde imei var nasıl değiştirebilirim?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
kabul etmiyor derken ?

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Sim kartını görüyor. Fakat şebekeyi kullanamıyor. Ürün orijinal fakat spot sanırım. imei atmam lazım. Samsung S4 de kendi içinde imei değiştirme programı vardı. Bunda (Samsung Galaxy S2) imei değiştirme programı yok.
Samsung s2 ime atmak nasıldır?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye

galaxy duos yazıyor ama galaxy s2'de çalışır

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım baya karışık anlamadım. Root ve rom lar nerden bulunuyor?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
romlar sammobile'dan bulunuyor root ise her sitede var yazarsan direk bulursun

THEKANS

THEKANS

Üye
imei yok mu diyor tel

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
imei atabilirsin konu açılmıştır hakkında