Samsung galaxy s2 oyunlarda takılma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kgler

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s2 oyunlarda takılma sorunu
beyler özellikle gameloft oyunları bazıları açılmıyor bile bazıları da açılınca 1-2dk oynuyorum uygulama durduruldu deyip kapanıyor gameleloft oyunları dışında sadece plants and zombies de bu problemle karşılaştım.Galaxy kullanıcısı varsa yardımcı olabilir mi sizde de gameloft oyunları takılıyor mu????

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Takılması anormal. Bi format at bence.

tutkum_0101

Üye
ben güncelleikten sonra aynısını yaptı. ben de tekrardan kurdum şimdi rahatım

kgler

Üye
    Konu Sahibi
telefonu daha yeni aldım 2 hafta falan oldu formata gerek var mı varsa da nasıl atıcam yardımcı olurmusunuz?

blacktalon

blacktalon

Üye
Wipe data wipe cache yap yada tekrar guncellesende cozuluyomus galiba yoksa kasacak telefon degil

avcitalip

avcitalip

Üye
Wipe data wipe cache yap yada tekrar guncellesende cozuluyomus galiba yoksa kasacak telefon degil

aynen öyle wipe data wipe cache yap düzelmezse apk leri apkmania.com dan indir bozuk apkler yüzünden böyle sıkıntılar yaşıyor olabilirsin ki ben bu şekilde çözdüm:oke:

wi-fi ile kendi indirsin oyunları...

kgler

Üye
    Konu Sahibi
wipe data wipe cache yapıyım yapmasına da nasıl yapıcam??:D

avcitalip

avcitalip

Üye
telefon açılırken yapacaksın tabi recovry moda gireceksin ;

ses açma = yukarı tuşu
ses kısma = aşağı tuşu
power tuşu = ok tuşu

recovry menüsü bu şekilde kullanılır:oke:

recovry moda girmek için telefon kapalıyken aynı önce ses açma tuşuna basıcaksın ama çekmiyeceksin basılı kalacak aynı şekilde güç tuşunada basacaksın bir süre bekledikten sonra recovry mod açılacak wipe data yı ben önce yapıyorum ama farketmiyor diyorlar

-wipe data
-wipe cache

kgler

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim oyunları deneyemedim wifi olmadığı için ama inşallah işe yaramıştır sanırım yanlışıkla telefona res de attım herhalde olur artık:D

avcitalip

avcitalip

Üye
teşekkür ederim oyunları deneyemedim wifi olmadığı için ama inşallah işe yaramıştır sanırım yanlışıkla telefona res de attım herhalde olur artık:D

zaten res atıyorsun sistemi romdan tekrar yüklüyor cihaz ve eski gingerbread dosyalarını falan kaldırıyorsun oyunlarda ise apkmania.com u tercih etmeni öneririm bazı oyunların apksi bozuk olabiliyor:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...