Samsung Galaxy S2 kullanalar bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 kullanalar bakabilir mi?
s2 de kullanılan super amoled plus ekranlarının bi süre sonra pixellerin ölmesini fark ettim ve internetten araştırdım. Durum tüm s2 lerde meydana geliyormuş.özellikle beyaz ekran kısmında ^^sol kısım^^ sarımtrak renkler oluşmaya başladı. Bu durumun sebebi nedir?ve çözümü var mıdır?Ayrıca Samsung bunun farkına vardığı için mi pentile dizilimi tercih ediyor?

[h=5]NOT: sarımtrak renk ekran parlaklığı en düşük seviyedeyken fark ediliyor.[/h][h=5][/h]

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihaz 2. Yılına girdi nerdeyse hic oyle bir sorun olmadi ne bende nede alan tanidiklarimda lakin tabiki kamera sorunu ısınma gibi bende gordum boyle yazilari.siz custom rom denedinizmi ?

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz 2. Yılına girdi nerdeyse hic oyle bir sorun olmadi ne bende nede alan tanidiklarimda lakin tabiki kamera sorunu ısınma gibi bende gordum boyle yazilari.siz custom rom denedinizmi ?
yok yüklemedim orjinal rom kullandım hep

- - - Eklendi - - -

İnternetten bulduğun resimle aynı durumda cihaz. Çok ciddi bi durum değil aslında ekranın parlaklığını tamamen kıstığında belli oluyor ve dikkatli balıkdığında belli oluyor direk göze çarpan bi görüntüsü yok.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Anladım darbe veya herhangi bişey yoksa rom denemende fayda var diye düşünüyorum.:oke: 4.1.2 Stock rom gayet başarılı çünkü ekran aydınlatma ve görüntü cidden çok değişti. :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bu durum tüm S2 lerde var zaten ayrıca ben S3 kullanıyorum ekran parlaklığını kıstığımda akşam zifiri karanlıkta siyah bir ekran açtığımda küçük küçük birkaç tane gri renkte nokta şeklinde lekeler görüyorum..S3 lerdede farklı bi leke oluyor..Bu durum için samsungu aradım bütün s2 ve s3 lerde aynı durumun olduğunu ve bant lekesi olduğunu söylediler herhangi bir problemin olmadığını ve rahatca zevkini çıkara çıkara kullanmamı söylediler için rahat olsun o konuda :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Sıkıntı yapmaz korkma

71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
Anladım darbe veya herhangi bişey yoksa rom denemende fayda var diye düşünüyorum.:oke: 4.1.2 Stock rom gayet başarılı çünkü ekran aydınlatma ve görüntü cidden çok değişti. :)

hocam stock rom yüklemeyi denemedim hiç o yüzden rom yükleme bilgim zayıf.s2 ye gelecek 4.1.2 sürümde yine bu sorunu yaşarmıyım acaba.

- - - Eklendi - - -

Sıkıntı yapmaz korkma
Sıkıntı yapmıyor zaten hocam bi ara kafama takıldı acaba tek sorun benim cihazımda mı diye ama olayı öğrenince kafaya takmadım fazla.

- - - Eklendi - - -

Bu durum tüm S2 lerde var zaten ayrıca ben S3 kullanıyorum ekran parlaklığını kıstığımda akşam zifiri karanlıkta siyah bir ekran açtığımda küçük küçük birkaç tane gri renkte nokta şeklinde lekeler görüyorum..S3 lerdede farklı bi leke oluyor..Bu durum için samsungu aradım bütün s2 ve s3 lerde aynı durumun olduğunu ve bant lekesi olduğunu söylediler herhangi bir problemin olmadığını ve rahatca zevkini çıkara çıkara kullanmamı söylediler için rahat olsun o konuda :)
Verdiğin bilgi için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Düzelmesini diliyorum , bir kaç kişide ses ve görüntü sorunlarının düzeldiğini gördüm tabi :oke:

• Beğen
Tepkiler: 71fatih
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt