Samsung Galaxy S2 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 internet sorunu
Değerli arkadaşlar.
ilginç birşey ki başıma geldi :)))
Telefonun kendi browseri üzerinden GPRS hattı üzerinden çatır çatır internete girebiliyorum.
Fakat telefonuma özgü android uygulamalardan hiçbir şekilde internet erişimi sağlayamiyorum.
Android Facebook
Android Twitter
Android Forsquare
Android Google Maps
Android Google Sesli Arama
Android Market
Android Android diye gider. hiçbir özellik kullanamıyorum.
zaman aşımı diye bir uyarı alıyorum.:hmmm
4 kere müşteri temsilcilerini aradım. ama birşey değişmedi sadece ayar gönderiyorlar ama elde var sıfır :)))

bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:bilmm

y n s c n

y n s c n

Üye
Android daha çok yeni olduğundan bu gibi sorunlar mutlaka vardır :) bence firmware tekrar yükle ;)

tekbul

Üye
fabrika ayarlarına dön düzelir sanırım...

silver021

silver021

Üye
yazılanlara baktımda hiç biriniz şöyle küçük bir sorunu çözemediniz anlaşılan. abicim sosyal medya ayarlarına hattın neyse ISP ayarlarına geçerekten bağlan. sorun düzelecektir. muhtemelen sorun GPRSwap bağlantısından kaynaklanıyor olabilir. Wap düzeninde hiçbir ağa bağlanamazsın. tüm bağlantı ayarlarını ISP ye getirmen yararlı olucaktır.

pişto

Üye
silver021 abiciğim biz daha telefonu görmedik kaldıkı sorununu nasıl çözeceğiz..

OneByOne*

OneByOne*

Üye
Kardes serviste olmasa yardim ederdim ama ozr. heralde ayarlar uygulamalar veri agini etkinlestir gibi bisi vardi ? :bilmm

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
    Konu Sahibi
internet ayarlarını elle yapılandırdım sorun çözüldü :) Vodafone shoplar sağolsun.:alkis

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Ewet vodafone shoplar sağolsun ben de de aynı sorun vardi çözdüler hemen

Takipçi Satın Al

Üst Alt