Samsung Galaxy S2 İCS Güncellemesi Sonrasında Kasmalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by bary

by bary

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 İCS Güncellemesi Sonrasında Kasmalar
Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bu sabah ics güncellemesini yaptım ama ayarlara rehbere felan girerken yavaş giriyor. Normal ekran ve menü ekranında turlarken her ekranı geçtiğim zaman kasıyo az az. Ne yapmamı önerirsiniz.

klongs

klongs

Üye
ses açma home ve güç tuşlarına aynı anda basın recovery moda gireceksiniz aşağıdaki gibi yazılar olacak ses açma ses kapama tuşlarına basarak aşağı yukarı hareket ettireceksiniz wipe datanın üstüne gelip home tuşuna basın bastıktan sonra yesi seçin biraz bekleyin daha sonra wipe cacheye basın yes deyin yine biraz bekleyin bu işlem cihazınızı sıfırlayacak(resimleriniz,videolarınız,müzikl erinizi silmez)

by bary

by bary

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler inşaallah kesin çözüm olur

by bary

by bary

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yardımın için tekrardan sağol fakat işe yaramadı. 2. yede yaptım yine kasmalar devam etti. Varmı başka çözümü olan veya sizce eski sürüme döneyim mi ?

oqlahoma

Üye
tekrar kur belki düzelir

klongs

klongs

Üye
bir daha kur

by bary

by bary

Üye
    Konu Sahibi
Peki deniycem peki wipeleri kurmadan önce mi atayım yoksa kurduktan sonra mı veya gerek kalmaz mı

klongs

klongs

Üye
sonra at

by bary

by bary

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yeniden yüklediğimde gibi teli kapatır atarım

TheMadness

TheMadness

Üye
4.0.4 gelene kadar 2.3te kal bence

denizm18

Üye
arkadaşlar bende dün gece güncelleme yaptım ve keşke yapmasaydım diyorum. Anlatıldığı gibi bendede kasma var ve soylediginiz ses açma home ve güç düğmesine bastigimda sadece fotoğraf çekiyor yani dediginiz yer açılmıyor yada ben home tuşunu yanlış biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt