samsung galaxy s2 hangi magazadan alayim yardim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 hangi magazadan alayim yardim???
ha bu arada fiyati indirim falan varsa bildrrsenz svnrm... .cok tskr edrm .yardmlarnz icin! :) :)

Kerim.

Kerim.

Üye
G modeli varsa alma

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şuan için Samsung Galaxy S2 cihazının fiyatı üst düzey cihazların çıkışı ile birlikte sıfırı 900-1000 :tl: arasındadır, fiyat yüksek gelir ise, temiz 2.el fiyatları 600-700 :tl: arasında seyrediyor

2.el alırken; cihazın imeisinin orjinal olmasına,
Garantisinin olmasına,
Cihazın G modeli olup olmadığına,
Yurt dışı ise pasaport kaydı hususuna

Dikkat ediniz :tebessüm:

oska1989

Üye
Şuan için Samsung Galaxy S2 cihazının fiyatı üst düzey cihazların çıkışı ile birlikte sıfırı 900-1000 :tl: arasındadır, fiyat yüksek gelir ise, temiz 2.el fiyatları 600-700 :tl: arasında seyrediyor

Garantisinin olmasına,

kaptan sanalpazar sahibinden gibi sitelerde 800-850 ye var güvenilir mi.burdan sipariş verince nelere dikkat etmeliyiz?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kaptan sanalpazar sahibinden gibi sitelerde 800-850 ye var güvenilir mi.burdan sipariş verince nelere dikkat etmeliyiz?

Aslında güzel kardeşim, sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum, sana tek tavsiyem, en güveniliri elden alışveriştir, örn; Sahibinden.com'da uygun fiyata temizini ulursan arama detaylarından bulunduğun il'i seçersin bulunduğun il'de satılan S2 cihazları göreceksiniz ilanları inceleyiniz uygun gördüğünüz cihazın sahibi ile de anlaşır iseniz elden sağlıklı bir alışveriş yapabilirsiniz :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Markası bilindik ve güvenilir yerlerden alabilirsin. Hafta sonları vatan'da oluyor.

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi

Garantisinin olmasına,

Hm anladm ne kadar arastrsam 1250 gördum ama kampanya olursa bildir kardsm :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hm anladm ne kadar arastrsam 1250 gördum ama kampanya olursa bildir kardsm :D

:oke: tamamdır bildiririm :)

- - - Eklendi - - -

Vatan bilgisayarda Garanti Bonus Karta 10 taksit imkanı sunuyorlar ; 1.184 :tl:

Link:

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
:oke: tamamdır bildiririm :)

- - - Eklendi - - -

Vatan bilgisayarda Garanti Bonus Karta 10 taksit imkanı sunuyorlar ; 1.184 :tl:

Link:

Sgl kardsm takstle alcm artk bn galaxy s2 alirsam oyun uygulama sknti yasamam dmi. Kardsm :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sgl kardsm takstle alcm artk bn galaxy s2 alirsam oyun uygulama sknti yasamam dmi. Kardsm :)

Yani S2 şuan halen üst sıralarda seyreden bir cihaz sizi ne oyun ne de uygulama konusunda yarı yolda bırakmaz, ama bütçeniz 1.300 :tl: 'ye kadar çıkarsa S3 tavsiye ederim :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4 çekirdek zamanla farkını ortaya koyar biraz daha koyup S 3 al bence.

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
Yani S2 şuan halen üst sıralarda seyreden bir cihaz sizi ne oyun ne de uygulama konusunda yarı yolda bırakmaz, ama bütçeniz 1.300 :tl: 'ye kadar çıkarsa S3 tavsiye ederim :tebessüm:

Ama s3 bna buyk glr dye umursamyrum .ama galaxy s2 uygun gelyr ama siknti yasatmazsa bana . Ama yasatmaz gbi gelyor :)

- - - Eklendi - - -

4 çekirdek zamanla farkını ortaya koyar biraz daha koyup S 3 al bence.

Ama buyuk gelir diye umursamiyrum o telfnu :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sen bilirsin kardeşim .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hani S3 S2'den daha iyi diye tavsiyem S3'tür ama büyükte değil yani ama pişman olurum büyüklüğünden dolayı o zaman S2 tavsiye ederim :)

osmndmr.32

Üye
    Konu Sahibi
hani S3 S2'den daha iyi diye tavsiyem S3'tür ama büyükte değil yani ama pişman olurum büyüklüğünden dolayı o zaman S2 tavsiye ederim :)

S2 benim icn hrsyi karsilyo iydr interneti de iyi gbi geliyor nasl olsa cift cekrdk :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

MaxicepManyagı

Üye
iş bankası varsa 8 taksit yaparlar tecnosa da.. darty 4 taksit yapıyo en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...