Samsung Galaxy S2 4.2.1 JELLYBEAN yüklü tertemiz cizik hiç yok fiyat 550 takasa acık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazlum_0121

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 4.2.1 JELLYBEAN yüklü tertemiz cizik hiç yok fiyat 550 takasa acık
tertemiz cihaz android 4.2.1 yüklü 3g herseyi sapa saglam hiç bir eksiği yoktur kulaklık data kablosu kapaklı 35tl degerinddeki klıfı orjinal sarj makinası yanında verilecektir ve içinddeki batarya samsung bayisinden 40tl ye yeni alındı orjinaldir son fiyattır 550 alıcısına hayırlı olsun takasa acıktır
sahibinden.comda 600tl ye veriyorum ama burdan alıcı cıkarsa 550tl buda maxicep.com farkı :)

- - - Eklendi - - -

buda sahibinden olan ilanım

53cc

53cc

Üye
500 tl teklif ediyorum.

mazlum_0121

Üye
    Konu Sahibi
kardes 500 tl sence sen olsan verirmisin gir bak bakim s2lere bide hiç bir yerinde cizigi olmayan s2lere bak 650 600 den asagı yok bulamazsın s3 min varsa takas olur kafa kafaya onlardan almak için satıyorum zaten

53cc

53cc

Üye
S3 mini kullanıyorum şirkete ait. Çok qz custom rom portlanıyor. S2 de çok seçenek var. O yüzden S2 almak istiyorum. 500 tl benim teklifim. Daha yüksek teklif varsa düşünme derim.

mazlum_0121

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini kullanıyorum şirkete ait. Çok qz custom rom portlanıyor. S2 de çok seçenek var. O yüzden S2 almak istiyorum. 500 tl benim teklifim. Daha yüksek teklif varsa düşünme derim.
valla kardes 550 veren olsa verirm olmasa kullanirim cihazim temiz yani ucuza gider

53cc

53cc

Üye
Ok:cool:

escape72

escape72

Üye
özel mesaj kutun dolu mesaj yazamıyoruz ona bir el atar mısın?

sarioglan

Üye
S3 mini var kore mali

avcitalip

avcitalip

Üye
o cihaza normal bir fiyat 550 TL :hmmm

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ace 2 iyle takas dsunurmsuun ?

mazlum_0121

Üye
    Konu Sahibi
cihaz satılmıstır 1 yıl garantili kutulu ciziksiz wonder ile degistirdim üste 150 tl aldım simdi wonderi ilana koycam

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
keske bbenim cihazi alaydin dah 14 ay garantsi vardi ustede 200 vermeyi dsunuyordum nyse gecti hayrli ola

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt