FİYAT YERLERDE !! 8 AY GARANTİLİ TERTEMİZ iPHONE 3GS!!

Sponsorlu Bağlantılar

furkanfrkn

Üye
    Konu Sahibi
FİYAT YERLERDE !! 8 AY GARANTİLİ TERTEMİZ iPHONE 3GS!!
iPhone 3GS 8Gb Black telefonumu satmak istiyorum. 2014 şubata kadar genpa garantili. Daha yeni servise gönderdim ekrandaki tozlar temizlendi ve sesli-sessiz tuşu değişti. Servis faturası da telefonun faturası da var.

Kilit tuşunda, Home tuşunda, sesli-sessiz tuşunda vs. hiçbir sorun yoktur. Ekranındaki tozlar zaten GENPA'da temizlendi, ölü pixel falan da yok. Sorunsuz tertemiz, sıfırdan farksız telefon yani.

KUTU İÇERİĞİ
Şarj kablosu(sadece kablo, isteyene orjinal htc marka şarj başlığını gönderebilirim)
Araç şarj kiti!
Sim aparatı
Kulaklığı
Fatura fotokopisi
Genpa Teknik Servis Tutanağı
Real Madrid desenli kap

İstanbula elden satabilirim, şehir dışına komisyonu ödemeniz şartıyla sanalpazar vs. ilan açabilirim.
FİYAT:470>>450>>440>>425!!!!!
Pazarlık var. !!!Garantili, faturalı, sorun çıkarmayacak bi telefon. Fiyatı ona göre değerlendirirseniz sevinirim!!!

Takas sadece Htc Desire sv ve Galaxy S2 ile olur
İletişim; 0554 382 27 66

furkanfrkn

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf eklemeye çalıştım ancak;
"Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız.

Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz.

Sitemizde belli bir aktiflik sağladıktan sonra, link yazım izniniz açılacaktır. Bu sistemin amacı, reklam amaçlı siteye üye olanların önüne geçmektir.
Anlayısınız için tesekur ederiz."
uyarısı aldım. Ne yapmalıyım ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Fotoğraf eklemeye çalıştım ancak;
"Henüz site içerisinde aktiflik sağlamamış üye olduğunuz için, link paylaşımı yapamazsınız.

Mesajınızdan, URL bağlantılarını sildikten sonra tekrar sorunsuzca gönderebilirsiniz.

Sitemizde belli bir aktiflik sağladıktan sonra, link yazım izniniz açılacaktır. Bu sistemin amacı, reklam amaçlı siteye üye olanların önüne geçmektir.
Anlayısınız için tesekur ederiz."
uyarısı aldım. Ne yapmalıyım ?

Resim linklerini bana pm atin konuya eklerim

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Nokia 701 ? + Para takasa açıkmısın ?

furkanfrkn

Üye
    Konu Sahibi
Hayır teşekkürler, ama istanbuldaysanız elden teslimde 425 yaparım

blacktalon

blacktalon

Üye
zamanında galaxy ace vs 3gs vardı ve ace daha iyi derlerdi şimdi gerek fiyat gerek destek olsun 3gs hep önde iosun son sürümü bile gelmişti

furkanfrkn

Üye
    Konu Sahibi
Evet şuan ios 6.1.3 var. Almak isterseniz telefondan ulaşın

avcitalip

avcitalip

Üye
Evet şuan ios 6.1.3 var. Almak isterseniz telefondan ulaşın
abi jailbreak falan var mı ? GTA VC oynanabiliyor mu ? birde fiyatı peşin en son ne kadar olur para biriktiriyorum biraz zaman alabilir eğer satamazsan beni facebook'tan ekle abi

furkanfrkn

Üye
    Konu Sahibi
Jb yok gta'yı denemedim. Fiyat zaten 480'den indi. Son fiyat 425. Cuma gününe kadar alabilirseniz telefon numaramdan ulaşın yoksa cunartesi satıcam

Güncel!

Üst Alt