Samsung Galaxy S2 4.1.2 JB Güncellemesi İçin Samsung Kore'den Açıklama Geldi !

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
benim telefon kilit ekranında donuyor bazen,tuş kilidi ile kapayıp takrar açınca açılıyor
S3 te ki dalga efektini yüklemedin mi?

S3 te ki kilit ekranı dalga efekti ve çoklu pencere yükleme anlatımı ve linki : Ripple(Dalga) efekti eklenmiştir ve birkaç ek özellik MultiWindowControl gibi yüklemeniz için
önce iki dosyayı hafıza kartının ana dizinine atın verdiğim linkteki ''CWM'' dosyasını recovery mode'dan apply update başlığı altından çalıştırın daha sonra yine verdiğim Ripple Effect dosyasını CWM menüsünden apply updateden flashlayınız.Verdiğim CWM geçicidir,yani telefonunuz rootlanmış olmaz,tavsiye olunur..

CWM Download

Ripple Download

bu arkadaşın dediklerini yap kilit ekranı düzeliyor hemde s3'teki gibi dalga efekti oluyor ayrıca multiwindow falanda geliyor :)

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
ocakta cıkcak dediler ocak bitcek ama hala bir haber yok umudumu kestim artık :D

calypso16

calypso16

Üye

bu arkadaşın dediklerini yap kilit ekranı düzeliyor hemde s3'teki gibi dalga efekti oluyor ayrıca multiwindow falanda geliyor :)
Cwm menüde sonraki zipli dosya hangisi yani cwm dosyadaki sonraki asama nasil olacak

- - - Eklendi - - -

Cwm menüde sonraki zipli dosya hangisi yani cwm dosyadaki sonraki asama nasil olacak

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

recovery menüden halledeceksin :evet: arayüzden değil :oke:

calypso16

calypso16

Üye
S3 te ki dalga efektini yüklemedin mi?

- - - Eklendi - - -

S3 te ki kilit ekranı dalga efekti ve çoklu pencere yükleme anlatımı ve linki : Ripple(Dalga) efekti eklenmiştir ve birkaç ek özellik MultiWindowControl gibi yüklemeniz için
önce iki dosyayı hafıza kartının ana dizinine atın verdiğim linkteki ''CWM'' dosyasını recovery mode'dan apply update başlığı altından çalıştırın daha sonra yine verdiğim Ripple Effect dosyasını CWM menüsünden apply updateden flashlayınız.Verdiğim CWM geçicidir,yani telefonunuz rootlanmış olmaz,tavsiye olunur..

CWM Download http://dl.dropbox.com/u/34053267/CWM.zip

Ripple Download http://www.mediafire.com/?is3iic7htzp0gmz
Cwm menüsünde ripple effect görünmüyor

- - - Eklendi - - -

Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz

- - - Eklendi - - -

Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz böyle mi olacak

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Yani recovery menüsünde ilk cwm ye sonra ripple effect menusune tikliyoruz böyle mi olacak

şu sınavlarım bitsin söz anlatacam :oke:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

İlk cwm sonra ripple tıklıyorsunuz.

ozcangoral

Üye
cwm yükleniyor açıyorum ama sürekli olarak refresh ediyor. bir türlü diğer dosyayı yükeyemedim. sorun nedir acaba ?

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim cwm dokunmatikmiş. ok. ellerinize sağlık süper oldu...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
cwm yükleniyor açıyorum ama sürekli olarak refresh ediyor. bir türlü diğer dosyayı yükeyemedim. sorun nedir acaba ?

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim cwm dokunmatikmiş. ok.

Dokunmatik ekran çalışıyor cwm de.

ses032

Üye
Bende bişiler yazıyım dedim dün okuduğuma göre orjinali gine ertelemişler şubat sonu diyorlar
iyice yilan hikayesi oldu bu
test rom güzel
dediğiniz gibi kilit ekranın da bende bi sorun yok
ama arkadaşlar şu bluetooth sorununu çözen armı bende sadece kulaklık sanıyordum amma bişi alıp göndermiyorda
bi yardım edecek varmı ? lütfen
4.0.4 yüklemek istemiyorum
herşey gidecek çünkü

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bende bişiler yazıyım dedim dün okuduğuma göre orjinali gine ertelemişler şubat sonu diyorlar
iyice yilan hikayesi oldu bu
test rom güzel
dediğiniz gibi kilit ekranın da bende bi sorun yok
ama arkadaşlar şu bluetooth sorununu çözen armı bende sadece kulaklık sanıyordum amma bişi alıp göndermiyorda
bi yardım edecek varmı ? lütfen
4.0.4 yüklemek istemiyorum
herşey gidecek çünkü

Bende bir sorun yok bluetooth da.

ozcangoral

Üye
gördüğüm kadarıyla tek sıkıntı genel olarak şarj az gidiyor yada bende mi öyle sadece.

ses032

Üye
sen nasıl yükledin bluetooth kulaklıkla konuşma yapabilyon mu peki

korhan_20_20_20

Üye
bu 4.1.2 nin test sürümü yüklemeye değer mi sizce?ben orjinal romu bekliyorum ama bunu yüklesem bi hatayla karşılaşır mıyım?

Üst Alt