hakan_710
Üye
kim dedi sana bunu?? yanlışın var bu konuda stock rom olduğu sürece garanti dışına çıkmaz. nasıl yüklersen yükle. root yada herhangi bir modifiye yapmış olduğunuz teli ise servise verirken stock rom yükleyip verirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. zaten onlar gelen her cihaza yeniden yazılım yüklüyorlarOdinle yaparsan garanti kapsamindan cikar kiesle degil...
Sagolasin duzeltme icin...
kim dedi sana bunu?? yanlışın var bu konuda stock rom olduğu sürece garanti dışına çıkmaz. nasıl yüklersen yükle. root yada herhangi bir modifiye yapmış olduğunuz teli ise servise verirken stock rom yükleyip verirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. zaten onlar gelen her cihaza yeniden yazılım yüklüyorlar
*#272*imei numaran# yap bakalım ne yazıyo? ama sakın değiştirme. yoksa telefonun fabrika ayarına sıfırlanırbu arada 4.0.4 hani türkiyeye gelmemişti kiesle güncelledim ?
sales code vdi yazııyor*#272*imei numaran# yap bakalım ne yazıyo? ama sakın değiştirme. yoksa telefonun fabrika ayarına sıfırlanır
telde sıgorta yoktu ozellıkle 50 tl verıp yaptırdım hocam bosunamı yaptırdım haybeye gıtmesınben odinle yazilimi yukledim artik telefon 4.1.2 csnavar gibi beklemeye degmex garanti disi fln dusunme kardesim tekrar bi orjinal rom bulup atarsin zaten dwnld mide bunu da orjinal rom olarak goruyor yani orda oke yaziyor ama tercih meselesi tabi ama deger yani
Bilgilendirme için teşekkürler..bu arada arkadaşlar samsung galaxy note 2 de 4g lte varmı ?
Zaten kies çalışmıyor ki .
Ne lanet bir programmış . Samsung aldım daha yeni .
Harbiden samsung dan soğudum resmen .
yani demmek ki Vodafone Ireland (vodafone irlanda). daha önce yüklemiş olduğun bi rom yüzünden csc kodun değişmiş olduğu için kies den 4.0.4 ü yükleyebilmen normal. eğer sales code yazan yer TUR olsaydı 4.0.3 ü yükleyebilirdin en fazla. umarım anlatabilmişimdir.sales code vdi yazııyor
sgs2 guncelleme bekleyen kac kisi var forumda
Slm arkadaslar bende galaxy s3 var antutu bencmark degeri 16 bin çıkıyordu simdi 10bin anca cikiyor bi bilginiz varmi 4.0.4 var uzerinde guncelleme alamiyorum yurt disi cihazi farkli imei varmis lutfen yardim internetten arastrdm odin ile yukledigimde ise sebeke gidiyormuş bilgi verirseniz sevinirim saygilar
telefonu pasaporta kayıt mı ettirdin yoksa telefoncuya kırdırttın mı ?
kırdırma cihaz yani,eğer öyleyse güncelleme yaparsan imei silinir ve sim kart taksan bile servis dışı olurFarkli imei var cihazin uzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?