samsung galaxy s2 4.1.2 ekran kilidi ve güç tuşu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

de alehandro

Üye
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.

Sırf sana teşekkür etmek için üye oldum. Ben de aynı problemle karşılaştım telefoncuya gittim. 50 tl'ye yaparım dedi. Kıllandım. Dedim internette biraz araştırma yapayım. bu mesajını gördüm ve sorunum halloldu. Allah senden razı olsun. Hakkını helal et.

sakli_girdap

Üye
En kisa yol format atmak

xchampionx

Üye
% 100 çalışıyor Teşekkürler

durmusali_32

Üye
kardeşim allah senden razı olsun işe yaradı %100 işe yarıyor emeğine sağlık

atoprak0

atoprak0

Üye
S2 plus denedim hiçbir işe yaramıyor

GhostMahir

GhostMahir

Üye
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli. verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.
Baglantı hatası diyor bu kod

atoprak0

atoprak0

Üye
S 2 plus cihaz rotlu olması gerekiyor herhangi bir dosya yöneticisi ile Efs/FactoryApp klasörünü açıyoruz içinde factorymode diye bir dosya var txt olarak açıyoruz OFF bölümünü ON olarak değiştiriyoruz bu yöntemi kendim buldum

galata_kadir

Üye
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.

Allah razı olsun.

legolas1121

Üye

Adamın KRalı Allah Razı olsun abim sayende bende halletim eyw..

Üst Alt