Samsung Galaxy S Plus Değer Paketi Güncellemesi İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Plus Değer Paketi Güncellemesi İnceleme
öncelikle tüm maxicep ailesine merhabalar bildiğiniz gibi samsung ıcs yerine galaxy s w s plus gibi telefonlara değer paketi güncellemesi verdi bu rom şuan için tr kiese gelmedi ancak isteyenler odinden isviçre romunu yükleyebilirler romda gördüğüm ilk artılar stabil ve hızlı aynı zamanda wifi çekim gücü biraz artmış daha önce 1 çizgi çeken yerde şuan 2 çizgi çekiyo wifi. touchwiz 3 ü geliştirmişler touchwiz 4 değil ancak 4 gibi olmuş artık uygulamalar menüsünde arka plan siyah değil ana sayfadaki duvarkağıdı var uygulamalar menüsüne klasör açabiliyoruz artık google+ ve google+ messenger gelmiş yeni uygulama olarak araştırdım ram 364 mb ye çıkıyor deniyor ama bende 352 mb kullanılabilir ram nedenini bilmiyorum eğer anlayan biri varya söylerse sevinirim ayrıyetten galaxy s 2 deki fotoğraf düzenleyicisi gelmiş artık video çekerken aynı zamanda resimde çekebiliyoruz ve en önemli özellik olan yüzle kilit açma gayet iyi çalışıyor grafik kartında geliştirmeler var denilmiş ancak önceki romun aksine antutuda daha az puan yaptı 3d bu yüzden gpu driverınızı güncellemenizi öneririm şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar. bu romu kullananlar lütfen eksi ve artılarını paylaşsın iyi forumlar :)

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkez kiesden gelmesini beklesin güncellemenin odinle kurduğum isviçre romu sıkıntı çıkarmaya başladı

hakankr

Üye
arkadaşlar herkez kiesden gelmesini beklesin güncellemenin odinle kurduğum isviçre romu sıkıntı çıkarmaya başladı

ben bekliyorum ama hala bir hareketlenme yok bu kieste ya sıkmaya başladı ... yazdıkların da heycanlandırmadı değil hani:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt