samsung galaxy s plus 9001 mi galaxy s2 mi hangisini önerirsiniz arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s plus 9001 mi galaxy s2 mi hangisini önerirsiniz arkadaşlar
arkadaşlar telefon almayı duşunuyorum hangi telefonu almamı önerirsiniz 2si arasında kaldım..önerileriniz nedir?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Pek matıklı bir soru gibi gözükmedi bana.Biri Galaxy S'in yükseltilmiş modeli diğeri Galaxy SII.Sonuçta Galaxy SII çok daha kaliteli sadece fiyatlarına bakarak bile anlayabilirdin bunu.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S II dostum arasında kalma boşver al gitsin kafan rahat etsin.. ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 tabiki ama piyasada bulabilirsen zonguldak'daki gold'dan sonuncu galaxy s2 yi ben aldım artık s3 geldiği için üretimi durdurulmuş

çok güzel bir cihaz hatta şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum s3 e gerek yok...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
s2.

Matador03

Matador03

Üye
tabiki sII ;)

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
sevgili kaankrc yorumun için teşekkürler .galaxy s1 s2 nin arasındaki farkı anlıyacak kadar bilgim var sadece fikir açısından sormak istemiştim hepsi bu s2 nin elbette üstün bir donanıma sahip olduğunu biliyorum ama fiyat konusunda kararsızım aslında 1400 kusur neredeyse bir bilgisayar fiyatı ben hayatımda 500 üzerinde para telefona verdiğimi hatırlamıyorum belkide buyuzden fikir açışından danışma gereği duydum ....

- - - Eklendi - - -

sevgili kaankrc yorumun için teşekkürler .galaxy s1 s2 nin arasındaki farkı anlıyacak kadar bilgim var sadece fikir açısından sormak istemiştim hepsi bu s2 nin elbette üstün bir donanıma sahip olduğunu biliyorum ama fiyat konusunda kararsızım aslında 1400 kusur neredeyse bir bilgisayar fiyatı ben hayatımda 500 üzerinde para telefona verdiğimi hatırlamıyorum belkide buyuzden fikir açışından danışma gereği duydum ....

avcitalip

avcitalip

Üye

peki sen neden telefon kısmına " GS2(Yakında 4S) " yazdın

- - - Eklendi - - -

sen s2 al bizde aldık çok memnunuz:oke:bak memnunuz demiyorum çok memnunuz diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...