Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiSamsung Galaxy S ? mi Samsung Galaxy S Plus mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
democan555
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S ? mi Samsung Galaxy S Plus mı?
sizce hangisi lgden vazgeçtim bunlardan birini alacağım
nonamex
Üye
Galaxy S alırdım ben, daha güçlü GPU'su ve sağlam romları var. Galaxy S Plustaki 1.4 ghz'e pek aldanmayın derim.
democan555
Üye
Konu Sahibi
sizde optimus black var sanırım i9000 e göre nasıl performansı test etmişsinizdir heralde bide bu güncelleme konusunda sorun çıkarmı
nonamex
Üye
Bana kaba bir telefon gibi geldi galaxy s, performans karsilastirmasi yapmadim. 2 telefonda gayet basarili hiz konusunda. LG 2.3 e guncellenebilir diye piyasaya surdu elbet yayinlayacak
democan555
Üye
Konu Sahibi
yok telefon gayet şık ben genelde intenet için alıyorum gezerken rahatlık için gpudan dolayı heralde i9000 daha iyidir bide sarj sorunu varmış öyle duydum
yok telefon gayet şık ben genelde intenet için alıyorum gezerken rahatlık için gpudan dolayı heralde i9000 daha iyidir bide sarj sorunu varmış öyle duydum
Galaxy S PowerVR SGX 540 kullanıyor LG Optimus Black PowerVR SGX 530 GPU.. Galaxy S bir boy daha iyi bir GPU kullanıyor.
Ben tasarımından, hafifliğinden ve şıklığından dolayı Optimus Black'i tercih ettim, şimdiye kadar internet ve oyun konusunda pişman olmadım. Hayranım hatta Siz en iyisi iki cihazı elinize alıp bir inceleyin.
democan555
Üye
Konu Sahibi
peki ya şarj bide galaxyi istememin nedenlerinden biride ektra bataryalar satılıyo adam ortalama üstünde bi kullanımla 2 3 gün gidiyo diyor ondan dolayıda galaxyi biraz daha istiyorum ama fiyatı konusunda bişey diyemicem biraz daha pahalı
bertinos
Üye
Samsung galaxy s plus al kesinlikle aralarında 100 tl fark var ama iki telefon arasındaki fark S2(1700 tl) ile Sl(1000 tl) arasındaki fark gibi
democan555
Üye
Konu Sahibi
ben galaxy s i paralel ithalat alıcam 920 tl daha plus okadar yaygın değil.