Samsung Galaxy S IV 8 çekirdekli işlemci içerebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şeyhülislam

Üye
cCcexynoscCc

MaxicepManyagı

Üye
hayır olamaz :D

pirenuri

pirenuri

Üye
ohh 8 çekirdekle bi çay demlerimki bide yanımda otomobil aküsü taşırım tamamdır ver elini gs4

şeyhülislam

Üye
bunun amaci guc tasarrufu daha az isinma kucuk islemlerde a15i yormamak

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Samsung'u kızdırdılar :D Adamlar sınırları zorluyor .. :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
yapmaz samsung bunu abartmışlar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kafama sıkarım benim bilgisayarım daha 8 çekirdek değil :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
samsung un bile böyle birşey yapacağını zannetmiyorum en azından şimdilik,şuan dört çekirdek bile gerekli değilken 8 e hiç mi hiç gerek yok ayrıca telefon içinde soğuyabilecek kadar düşük nm de mobil işlemci daha üretilmedi. Samsung elindeki tüm teknolojiyi bir seferde kullanmaz bunu hiçbir firma yapmaz.

Placebo-

Placebo-

Üye
Bu haber çarpıtılmış. 8 çekirdek kullanacağı doğru ama cpu değil. 8 çekirdekli gpu üstünde çalışıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
O çekirdeği çitlerler anca :ehe

dedereis123

dedereis123

Üye
8 işlemci olsa ne olucak zaten 4 çekirdekde yetiyor ve şuan ki donanımlar gayet yetiyor 8gb ram desen anlarımda işlemci çok saçma turbo işlemci olsa bile saçma

- - - Eklendi - - -

samsung un bile böyle birşey yapacağını zannetmiyorum en azından şimdilik,şuan dört çekirdek bile gerekli değilken 8 e hiç mi hiç gerek yok ayrıca telefon içinde soğuyabilecek kadar düşük nm de mobil işlemci daha üretilmedi. Samsung elindeki tüm teknolojiyi bir seferde kullanmaz bunu hiçbir firma yapmaz.

kesinlikle katılıyorum hiç bir firma biranda buyuk bir kozu bir nada koymaz , öyle olsa antivirüsler butun virüslere hazır olur adamlar öncende hazırlıyor her sene ve her guncellemede yavas yavas ekliyor ki daha çok satsın bu da böyle bir stateji olara görmek lazım , 8 çekirdek olsa bile sanal çekirdek olucak oda pek olcagını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt