Samsung Galaxy S III'ün 10 eksik yanı!

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
unutmayın çoğu telefon için böyle bir yazı yazmak hiç zor değil.

-efşan

Üye
Bu cihaz elde olduğunda eksiklikler giderilir yahu.
Hem arayan bulur. Her güzelin bir kusuru vardır.

tapatalk

Üye
arkadaş adamlar telefonu eline almdan yorum yapıyo ya bu nasıl bir forum

MasteLaa

Üye
Acaba bu 10 eksik yanın kaçının giderilmesi olağan

MasteLaa

Üye
bende şaşırdım s3 ün eksik yanları filan. adamlar yetiştiremiyomuş siparişleri 10 milyon civarı satmış
Kuzum her telefonun bir eksik yanı vardır ki bu çok normal Ama daha az eksik yanı olan telefonlar daha revaçta olacaktır

bulduğum bir yazıyı paylaştım sadece. bu nasıl bir forum derken?

İşte...Neden şuanki her telefonun bir eksiğinin buluunduğunu kabul etmiyorlar anlamadım.Bu herzaman böyle olacaktır istediğini yapsın herzaman bir şeyler eksik olacaktır.Birinin kamerası diğer telefona göre kötü olacaktır birinin işlemcisi.Önemli olan ne kadar az eksiği olduğudur ve hangi özelliklerin kime uygun olduğudur.Kamerayı kullanmayan biri için kamera fazla sorun olmaz ama kamerayı önemseyen biri için olabilir mesela.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
eksiksiz bir cihaz olmaz. satış politikası bu. youtube deki 45 dk. lık tanıtım videosunu izlediğimde bu cihaza sulanmıştım ama bu yazıdan sonra biraz korktum

öyle değil işte. bendeki e7 de 16 gb ama depo hafızasında bana 15 gb veriyor.

CorbyW

Üye

Belle fazla sistem istemiyorki. Yanılmıyorsam 500 mb'lık bir sistem. Android sağolsun 2-4 gb arası alıyor.

(Kod kirliliği yazanın çingene gibi üstüne çökerim. )

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Belle fazla sistem istemiyorki. Yanılmıyorsam 500 mb'lık bir sistem. Android sağolsun 2-4 gb arası alıyor.

(Kod kirliliği yazanın çingene gibi üstüne çökerim. )

belle c hafızasına yükleniyor. d ile ne ilgisi var? d yi kullanmıyorki. adamda ona göre hafıza koysun o zaman.

klongs

Üye
sd cardda bile 3 gb carda gidiyor normal bence

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
sd cardda bile 3 gb carda gidiyor normal bence

o ayrı bir konu. tabiki hiçbir hafıza birimi ( hdd, sd card vs.) tam hafızayı kullanıcıya vermez. ama 16 dan 11 e düşme fazla. bu mühendislerin hatası. bu telefonda sistem ile depo hafızası ayrı mı değil mi bilmiyorum ama eğer ayrıysa bu önemli bir hata. eğer ayrı değilse bunu yapmaları lazımdı. yapacak birşey yok, alacak kişi bunları göze alarak almalı artık.

klongs

Üye
sd card alır çözer bence