cliolar Üye MasteLaa' Alıntı: Neyse bu kadar yeter daha uzatmanın alemi yok zaten kalpler kırılmadan 2 cihaz için konudan çıkmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla ... Sadece islemcidemi anlasamadik? bidahaki sefere,surcu lisan ettiysem affola
MasteLaa' Alıntı: Neyse bu kadar yeter daha uzatmanın alemi yok zaten kalpler kırılmadan 2 cihaz için konudan çıkmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla ... Sadece islemcidemi anlasamadik? bidahaki sefere,surcu lisan ettiysem affola
MasteLaa Üye cliolar' Alıntı: Sadece islemcidemi anlasamadik? bidahaki sefere,surcu lisan ettiysem affola Genişletmek için tıkla ... Evet sadece işlemcide Boşver onu uzatmaya gelmez uzatırsak çok derine gider bence..PM attım sana umarım hallolur
cliolar' Alıntı: Sadece islemcidemi anlasamadik? bidahaki sefere,surcu lisan ettiysem affola Genişletmek için tıkla ... Evet sadece işlemcide Boşver onu uzatmaya gelmez uzatırsak çok derine gider bence..PM attım sana umarım hallolur
avcitalip Üye MasteLaa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... demin yazdığın yazıyı buraya da kopyala bence konunun sonu olur
MasteLaa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... demin yazdığın yazıyı buraya da kopyala bence konunun sonu olur
MasteLaa Üye TALIPAVCI' Alıntı: demin yazdığın yazıyı buraya da kopyala bence konunun sonu olur Genişletmek için tıkla ... Burada yazdım onu zaten baksana sayfalara hepsini bir gözden geçir
TALIPAVCI' Alıntı: demin yazdığın yazıyı buraya da kopyala bence konunun sonu olur Genişletmek için tıkla ... Burada yazdım onu zaten baksana sayfalara hepsini bir gözden geçir