Samsung Galaxy S III Mavi Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S III Mavi Ekran
Selamlar ben samsung galaxy S III almayı düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var. Bazı yerlerde bu cihazın ekranında beyazların mavimsi göründüğü yazıyor bu doğrumu? Cihazın ekranında parmak izi tutmaz kaplama varmı? Birde donma yapıyormu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

badmus

badmus

Üye
Oyle bisey yok kardesim S3 kullanici olarak soyluyorum. Donma falan da yapmiyor. rahat olabilirsin. :oke:

foreverthe

foreverthe

Üye
Donma hiç görmedim. O mavi ekran sorunuda her zaman yok bazen çok hızlı güç tuşuna basıp hemen açtığınızda oluyor ama o da nasıl anlatsam size böyle ekran parlaklığı en yüksekte oluyor anlıyorsunuz birazda mavimsi-morumsu oluyor renkler yeniden güç tuşuna bastığınız an düzeliyor ama bu olay 40 yılda bir oluyor :D Parmak izi yapmayacak telefon yok benim bildiğim bulursanız banada söyleyin :)

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Donma hiç görmedim. O mavi ekran sorunuda her zaman yok bazen çok hızlı güç tuşuna basıp hemen açtığınızda oluyor ama o da nasıl anlatsam size böyle ekran parlaklığı en yüksekte oluyor anlıyorsunuz birazda mavimsi-morumsu oluyor renkler yeniden güç tuşuna bastığınız an düzeliyor ama bu olay 40 yılda bir oluyor :D Parmak izi yapmayacak telefon yok benim bildiğim bulursanız banada söyleyin :)
İphone parmak izi tutmuyor ayrıca htc one ve samsung galaxy s4 parmak izi tutmuyor diğerleri hakkında fikrim yok!

foreverthe

foreverthe

Üye
İphone parmak izi tutmuyor ayrıca htc one ve samsung galaxy s4 parmak izi tutmuyor diğerleri hakkında fikrim yok!
Bizim arkadaşlarda jelatin olduğundan kalıyordu az da olsa. Parmak izini önleyecek jelatinlerde var. Ben bilmiyordum parmak izi tutmadığını sağ ol :)

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
mcnpl4

mcnpl4

Üye
s3un ekrani guzel parmak izi birakmiyor. eski telefonumda terden kullanamaiyodum bazen bunda su da olsa iyi. su yayilmiyo damla seklinde kaliyo. amoledlerde beyaz gercek beyaz gibi degil dogru ama alisimca sorun kalmiyo. mavimsi de degil bu arada

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Amoled ekranlarda beyazlar kötü siyahlar müthiş Ips ekranlarda siyahlar kötü beyazlar müthiş birde birşey sorucam s3'ün ekranında kitap okurken internette gezinirken filan pixeller arasında boşluk oluyormu pixeller görünüyor mu?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet doğru. Amoled ekranlar beyazı iyi yansıtamaz. Videolarda var. Biraz mavimsi yansıtıyor. Onun dışında iyi bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23

Üst Alt