Samsung Galaxy S II Root atma

Sponsorlu Bağlantılar

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II Root atma
Arkadaşlar root atmak istiyorum nasıl atabilirim. Internette baktım pek birşey bulamadım dosya ve yapılışı nasıldır ? Bilen bir kişi söyleyebilirmi ?

xapex

Üye
Internetten arayıp bulamadiysan root işinden vazgeç bence.
Onu yapamayan onuda yapamaz bence

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi
Internetten arayıp bulamadiysan root işinden vazgeç bence.
Onu yapamayan onuda yapamaz bence
Yapılışını az çok buldum internetten ama dosyalar yok sende Var ise atarmısın ?

xapex

Üye
Dış bağlantı yasakmı bilmiyorum, eğer öyleyse kusura bakmayın.

Burada ve diğer bölümlerde ayrıntılı olarak anlatılmış hocam. Sadece root dosyası da var

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Frame root yaz indir işini görür hatta rootu geri kaldırabilirsin de.

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi
Dış bağlantı yasakmı bilmiyorum, eğer öyleyse kusura bakmayın.

Burada ve diğer bölümlerde ayrıntılı olarak anlatılmış hocam. Sadece root dosyası da var

Ben internette bunu buldum dogrumu acaba

?

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi
maktama

maktama

Üye
Soracaklarını burda sor, herkes faydalansın. Kişiye özel hizmete geçersek forumun mantığı kalmaz.
Gerçi s2 hakkında sorulabilecek tüm sorular sorulup cevaplanmıştır şimdiye kadar, google'da her türlü anlatımı bulabilirsin ama sen sor yine de.

Ekleme: bu arada ilk mesajda "internete baktım pek birşey bulamadım"demişsiniz, tam olarak neresine baktınız internetin?? :D
Yesilcin, andronova, donanimhaber ve bu forum da dahil olmak üzere root atımı, stock/custom rom kurulum anlatımı, pragramlar...vs bu forumlarda herşey var. En basitinden Youtube'a "s2 4.1.2 root" yazsanız bilmem kaç tane anlatım vidyosu çıkıyor.

Son düzenleme:

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi
Soracaklarını burda sor, herkes faydalansın. Kişiye özel hizmete geçersek forumun mantığı kalmaz.
Gerçi s2 hakkında sorulabilecek tüm sorular sorulup cevaplanmıştır şimdiye kadar, google'da her türlü anlatımı bulabilirsin ama sen sor yine de.

Ekleme: bu arada ilk mesajda "internete baktım pek birşey bulamadım"demişsiniz, tam olarak neresine baktınız internetin?? :D
Yesilcin, andronova, donanimhaber ve bu forum da dahil olmak üzere root atımı, /stock/custom rom anlatımı, pragramlar...vs bu forumlarda herşey var. Youtube'a "s2 4.1.2 root" yazsanız bilmem kaç tane anlatım vidyosu çıkıyor.

Framaroot ile ilgili sorum olacak adım adım anlatabilirmisin yada surdaki yazanlar doğrumu

maktama

maktama

Üye
Evet, adım adım anlatılmış işte. Uygulayın yeter. Framaroot işe yarasa da yaramasa da bir zararı yoktur telefona.

Orda.1.6.0 versiyonu verilmiş, siz 1.8.1 bulup indirin. 1.6.0 versiyonunda superuser ve superSU vardı. Superuser bazı sıkıntılar çıkardığı için 1.6.1 versiyonuyla birlikte kaldırıldı. 1.8.1 versiyonu indirip yazılanları uygulayın.

Son düzenleme:

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi

Yesilcin, andronova, donanimhaber ve bu forum da dahil olmak üzere root atımı, /stock/custom rom anlatımı, pragramlar...vs bu forumlarda herşey var. Youtube'a "s2 4.1.2 root" yazsanız bilmem kaç tane anlatım vidyosu çıkıyor.

Framaroot ile ilgili sorum olacak adım adım anlatabilirmisin yada surdaki yazanlar doğrumu

Evet, adım adım anlatılmış işte. Uygulayın yeter. Framaroot işe yarasa da yaramasa da bir zararı yoktur telefona.

Eyvallah yapicam şimdi yanlış yapsam sorun olmaz demi bozulmaz demi tel sonucu yazarim buraya.

maktama

maktama

Üye
:)) önceki mesaja ekleme yaptım, okuyun.

maktama

maktama

Üye
SuperSu ya tıklayıp binary update yapın("normal"seçin) freedoma hiç ihtiyaç duymadım. Root ve cra.ckli uygulamalar yetiyor da artıyor.

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi
maktama

maktama

Üye
İyi, uyarı olarak çıkmadıysa yapmıştır zaten, googleplayden güncelleme yapın superSU yu öyle bir daha çalıştırın, ozaman uyarı olarak çıkar.

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi
İyi, uyarı olarak çıkmadıysa yapmıştır zaten, googleplayden güncelleme yapın superSU yu öyle bir daha çalıştırın, ozaman uyarı olarak çıkar.

Peki unroot nasıl yapiliyor ?

maktama

maktama

Üye
Yine Framaroot ile(hiç yapmadım). Niye unroot etmek isteyeceksiniz ki??

turkcellllll

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt