Yapılışını az çok buldum internetten ama dosyalar yok sende Var ise atarmısın ?Internetten arayıp bulamadiysan root işinden vazgeç bence.
Onu yapamayan onuda yapamaz bence
Dış bağlantı yasakmı bilmiyorum, eğer öyleyse kusura bakmayın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada ve diğer bölümlerde ayrıntılı olarak anlatılmış hocam. Sadece root dosyası da var
Frame root yaz indir işini görür hatta rootu geri kaldırabilirsin de.
) framaroot 1.8.1'i telefona kurup 5sn'de root atarsın.Framaroot'tur o) framaroot 1.8.1'i telefona kurup 5sn'de root atarsın.

Soracaklarını burda sor, herkes faydalansın. Kişiye özel hizmete geçersek forumun mantığı kalmaz.
Gerçi s2 hakkında sorulabilecek tüm sorular sorulup cevaplanmıştır şimdiye kadar, google'da her türlü anlatımı bulabilirsin ama sen sor yine de.
Ekleme: bu arada ilk mesajda "internete baktım pek birşey bulamadım"demişsiniz, tam olarak neresine baktınız internetin??
Yesilcin, andronova, donanimhaber ve bu forum da dahil olmak üzere root atımı, /stock/custom rom anlatımı, pragramlar...vs bu forumlarda herşey var. Youtube'a "s2 4.1.2 root" yazsanız bilmem kaç tane anlatım vidyosu çıkıyor.
Soracaklarını burda sor, herkes faydalansın. Kişiye özel hizmete geçersek forumun mantığı kalmaz.
Gerçi s2 hakkında sorulabilecek tüm sorular sorulup cevaplanmıştır şimdiye kadar, google'da her türlü anlatımı bulabilirsin ama sen sor yine de.
Ekleme: bu arada ilk mesajda "internete baktım pek birşey bulamadım"demişsiniz, tam olarak neresine baktınız internetin??
Yesilcin, andronova, donanimhaber ve bu forum da dahil olmak üzere root atımı, /stock/custom rom anlatımı, pragramlar...vs bu forumlarda herşey var. Youtube'a "s2 4.1.2 root" yazsanız bilmem kaç tane anlatım vidyosu çıkıyor.
Evet, adım adım anlatılmış işte. Uygulayın yeter. Framaroot işe yarasa da yaramasa da bir zararı yoktur telefona.
) önceki mesaja ekleme yaptım, okuyun.
SuperSu ya tıklayıp binary update yapın("normal"seçin) freedoma hiç ihtiyaç duymadım. Root ve cra.ckli uygulamalar yetiyor da artıyor.
İyi, uyarı olarak çıkmadıysa yapmıştır zaten, googleplayden güncelleme yapın superSU yu öyle bir daha çalıştırın, ozaman uyarı olarak çıkar.
Yine Framaroot ile(hiç yapmadım). Niye unroot etmek isteyeceksiniz ki??