Oyunlar Wifi Üzerinden Kurulur Apk dir Hepsi fulldür kurulumdan sonra internet olmadanda oynanabilir sadece real racing 2 yi indirdikten sonra wifi kapalı açın ilk açılışta sonra açabilirsiniz wifiyi hiçbir sorun olmayacaktır.
oyunlar seçilmiştir daha istek olursa dahada ekleyecegim
(Root Gerektirmez) Galaxy s2 root suzda mükemmel bi telefondur bence root etmeyin
İndirme Linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alternatif Link
Buda benim Seçtigim oyunlar ama kardeş senin root olayına katılmıyorum rootlu telefon garanti dışına cıkar ve fabrika ayarı dönünce sorunlar verebilme ihtimalı var ben asla telefonuma root kullanmam genede herkesin kendi düşüncesi vede kardeş şöle bi durum var ne kadar çok oyun yüklersen o kadar çok şarj yiyo ve pil daha çabuk bitiyo ben sadece görüntü kalitesi iyi olan ve oynagıdım oyunları yüklüyorum saygılar FiravuN
----------Eklendi @ 05:52:47 ---------- Yazıldı @ 05:51:21 ----------
yetmezse söyle dahada paylaşırım gerçi adamlar darksiders felan oynuyo ama bizde bunlarla yetiniyoruz :S
Oyunlar Wifi Üzerinden Kurulur Apk dir Hepsi fulldür kurulumdan sonra internet olmadanda oynanabilir sadece real racing 2 yi indirdikten sonra wifi kapalı açın ilk açılışta sonra açabilirsiniz wifiyi hiçbir sorun olmayacaktır.
oyunlar seçilmiştir daha istek olursa dahada ekleyecegim
(Root Gerektirmez) Galaxy s2 root suzda mükemmel bi telefondur bence root etmeyin
İndirme Linki
Alternatif Link
Buda benim Seçtigim oyunlar ama kardeş senin root olayına katılmıyorum rootlu telefon garanti dışına cıkar ve fabrika ayarı dönünce sorunlar verebilme ihtimalı var ben asla telefonuma root kullanmam genede herkesin kendi düşüncesi vede kardeş şöle bi durum var ne kadar çok oyun yüklersen o kadar çok şarj yiyo ve pil daha çabuk bitiyo ben sadece görüntü kalitesi iyi olan ve oynagıdım oyunları yüklüyorum saygılar FiravuN
----------Eklendi @ 05:58:04 ---------- Yazıldı @ 05:52:47 ----------
galaxs s2 için pes 2012
Apk Dosyası :
SD Dosyası :
- YouTube[/url]
----------Eklendi @ 06:00:20 ---------- Yazıldı @ 05:58:04 ----------
önce sd dosyasını indirin sonra dosyalarıma girin /sdcard ordan Android seçin data yı seçin içine yapıştırın sonra apk yi kurun işlem tamamdır hayırlı olsun
----------Eklendi @ 05:14:48 ---------- Yazıldı @ 05:00:20 ----------
Galaxs s2 İçin Dungeon Hunter 2 Hd
APK Dosyası İndirme Link; -
SDCard Dosyası İndirme Linki; -
----------Eklendi @ 05:20:23 ---------- Yazıldı @ 05:14:48 ----------
galaxy s2 dead space angry birds rio ve saire seazon gibi oyunlarıda samsung appdan ücretsiz indirebilirsiniz ama indirme yapmadan önce ayarlar / bilinmeyen kaynaklar bölümünü aktive edin sonra / kafanıza göre oyun indirebilirsiniz
----------Eklendi @ 05:21:01 ---------- Yazıldı @ 05:20:23 ----------