=>Samsung Galaxy S II Kamera Mod By Pankler042 Kamera'yı Canavar Yapar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
=>Samsung Galaxy S II Kamera Mod By Pankler042 Kamera'yı Canavar Yapar :)
Merhabalar...
Samsung Galaxy S II için bir sitede gördüğüm Kamera Mod'dur.
Okuduğuma göre Kameranın Video ve Resim çekme performansını arttırıyor bir kaç hatayı gideriyor,
Aynı zamanda video çekimindeki ses kalitesi artıyor,
Netlik artıyor,
Ama pembe nokta hatasını gideriyor mu bilemiyorum. :bilmm
Telefonum olmadığı için deneyemedim. :ağlarım:
Bu sene bir Galaxy S II alacağım inşaallah :)
Deneyenler çalışıp çalışmadığını yazarlarsa sevinirim.
Emeğe Saygı...

Lütfen...
Upload ve Kurulum.txt dosyası bana aittir :)
Kurulum.txt dosyası .rar dosyasının içindedir.
Bu arada telefonunuzun rootlu olması gerekmektedir.

Root hakkında daha fazla bilgi için:

http://www.maxicep.com/android-roml...aki-uyari-ucgeni-nasil-kaldirilir-527849.html

Güle güle kullanın.

İşte Link:

Düzenleme: Nexus'ta da çalışMIŞ. :oke:
Düzenleme 2: Ben Şahsen alıntı yaptığım site adminine sordum:

Soru:
selam. bu uygulama kamerayı çok zorlayarak yakmasına sebebiyet veriyormuş doğru mu? overlock gibi yani

Cevap:
böyle birşey hiç duymadım, kamerayı yakamaz çünkü işlemler kamera üzerinde gerçekleşmiyor. İşlemler kayıt sırasında gerçekleşiyor, çok çok uzun süre kayıt yapılırsa hafıza kartı zorlanabilir ama yanmaz. En fazla kaydetmeyi durdurur.

Kanıt:

Sonuç:
Güvenle kullanabilirsiniz. :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşım şimdi buna benzer bişey var overlock aşırı performans yaptırıyo kamerayada yaptığında aynı yanma riski var

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım sitede öyle birşey yazmıyordu. Böyle bir risk var mı bilmiyorum:bilmm Ama yine de denemek lazım.
Ben biraz daha araştırıyım buraya yazarım sonucu :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
var abi bu işlem kamera merceğinin çok ısınmasına sebeb olur buda yanmaya

ozan2020

ozan2020

Üye
valla bende galax s 2 varda :) kıyamam ben ona biri denerse görürüz inş :)

• Beğen
Tepkiler: Deleted.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi

burdan indirdim ben programı. videolu karşılaştırma falan var(bariz bir ses kalitesi farkı var ama :)) ama hiç ısınma patlama vs bahsedilmemiş. bi bakın derim.
ben o konuya yorum olarak attım kamerayı yakma gibi bir olasılığı var mı diye cevap bekliyorum . . .

willrock

willrock

Üye
Baska siteden indrip kurmustum telefonuma 1 hafta oldu kullaniyorum modifiyeli sekilde isinma patlama falan hikaye.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
abi yanlış söledim zaten bu uygulama overlock gibi bişey değil overlock sistem bu uygulama bide şey nexus s de çalışırmı

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Baska siteden indrip kurmustum telefonuma 1 hafta oldu kullaniyorum modifiyeli sekilde isinma patlama falan hikaye.
:oke:
öyle ısınma falan olmaz mercekte. sadece uydurma birşey söylediğin
zaten doğru oladığını söledim dikkatli oku mesajları
abi yanlış söledim zaten bu uygulama overlock gibi bişey değil overlock sistem bu uygulama bide şey nexus s de çalışırmı
Aldığım yerde Sadece Samsung Galaxy S II için olduğu yazıyordu. :oke: Maalesef çalışmaz... :bilmm

Sonuç Olarak: Yapılan Yorumlara Dayanarak Programın mahkeme kararıyla güvenli olduğuna karar verilmiştir :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Aldığım yerde Sadece Samsung Galaxy S II için olduğu yazıyordu. :oke: Maalesef çalışmaz... :bilmm

Sonuç Olarak: Yapılan Yorumlara Dayanarak Programın mahkeme kararıyla güvenli olduğuna karar verilmiştir :ehe
çalıştı root gerektirmedi zaten cihazım rootluydu herhalde sistem uygulaması bu gio da denendim o uyarı çıktı nexus de çalıştı

muscler

muscler

Üye
donanımsal şeyler için yazılım yüklememek tavsiye edilmiyor olabildiğince "STOCK" kullanın.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
"STOCK" ne la

muscler

muscler

Üye
fabrika çıkışı sade halinde

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
iide siz bu telefona yaklaşık 1700 lirayı(yanılıyor olabilirim) samsung un sunduğu kısıtlamalar içinmi aldınız

muscler

muscler

Üye
samsungun kisitlamalari nelermis ? root ettikten sonra bir kisitlama kalmiyor ayrica o android os in kisitlamasi kamera meselesine gelince tavsiye olarak soyleniyor dedim

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
çalıştı root gerektirmedi zaten cihazım rootluydu herhalde sistem uygulaması bu gio da denendim o uyarı çıktı nexus de çalıştı
Tamam o zaman yukarıda da düzenleyeceğim. Nexus ta da çalıştı diye :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt