Samsung Galaxy S II için Resmi İCS romu nasıl yüklenir (rootsuzdur garantiyi bozmaz kiesi bekleme)

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
slmlar ben yükledim ekranda titremeler piksel kaybı gibi şeyler oldu şarz bitmeye yakın titremeler oluyor orjinal galaxy s2 2.3.5 yada 2.3.6 kies türkiye romu mevcutmu elinizde teşekkürler

buyur arkadaşım 2.3.5 stock romu

servet27027

Üye
kardeş yükledim eline sağlık çok iyi oldu ama bu root olayını yapamadım dosyaları çıkartıyorum ama odin çıkarttığım dosyayı görmüyor pda ya atmak için zipleri mevcut acaba zip olarakmı yüklüyoruz bi cevap ver kardeş

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yükledim eline sağlık çok iyi oldu ama bu root olayını yapamadım dosyaları çıkartıyorum ama odin çıkarttığım dosyayı görmüyor pda ya atmak için zipleri mevcut acaba zip olarakmı yüklüyoruz bi cevap ver kardeş

saten o tar uzantili cikartmana gerek yok

• Beğen
Tepkiler: servet27027

servet27027

Üye
allahını seveyim senin kardeş senin gibi hızlısı ve ilgilisini hiç görmedim daha bide ben 4,0,3 atınca sarı ünlem felan çıkmıyor yinede ünlem için olanı atmam lazımmı

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
allahını seveyim senin kardeş senin gibi hızlısı ve ilgilisini hiç görmedim daha bide ben 4,0,3 atınca sarı ünlem felan çıkmıyor yinede ünlem için olanı atmam lazımmı

root yapinca sari unlem cikar

servet27027

Üye
kardeş bikaçşey daha soracam bu root programı bütün sürümlerde geçerlimi yoksa her sürümün kendine ait root işlemimi var 2nci sorumda youtubedeki 4.0.3 güncellemesinde menüler 3d kamerası değişik ama bu sürümünde bunlar bende çıkmadı acaba türkiye sürümünde bunlar yokmu

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bu root her surume olur ikinci sorunu anlamadim

servet27027

Üye
2nci sorum şimdi bu yüklediğimiz romda menü arası geçişler 3d değil bide ıcs lerde kamera daha değişik görselliğe sahip bi you tubeye 4.0.3 ıcs yaz bi bak kardeş acaba onlar başka sürümmü diye sordum

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bu cynogen mod9 custom rom bu farkli

ozgur1981

ozgur1981

Üye
teşekkürler telefonumu sayende 1 kat daha sevdim

Pikmaster

Üye
cihazımın modeli GT-I9100G yüklesem bi sorun çıkar mı?

akibet2

Üye
Arkadaşlra bir şey sorucam Orjinal İCS yüklersem Sarı ünlem v.s çıkar mı ? yani ilk verilen dosyayı yüklersem garanti dışı v.s v.s kalır mı ?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
root yaparsan çıkar

akibet2

Üye
peki son bi soru sorucam dostum . şimdi bende ics güncellemesi zaten var telefonda fakat bir önceki konuyu biliyorsun bu yüzden tekrar bi ics yüklemek istiyorum bu herhangi bir zarar verir mi ? yani ics 'nin üzerine ics yüklemek ?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bir şey olmaz olsa custom rom diye bir şey olmazdı :D

• Beğen
Tepkiler: akibet2

akibet2

Üye
birde mesela benim telefonum i9100xxlps bu verdiğin versiyonda başka bir kod yazıyor arada fark var mı ? veya bunun bir önemi var mı ?

Üst Alt