2 dakika önce oynuyordum root yapınca açılmıyor artık TeamViewer fln vardı çalışmıyor artık. smurfs village fln açılmıyor artık
----------Eklendi @ 20:54:12 ---------- Yazıldı @ 20:50:13 ----------
Şuan uygulama yüklerken " hata usb depolama birimine veya sd karta yüklenmedi" hatası alıyorum
ilk mesajda bahsedildiği gibi yükledim. Şu an sorunsuz çalışıyor. Sonradan bişi çıkarsa tekrar yazarım.
Konuyu açan arkadaşın ellerine sağlık.
çekinmeden yaz ben her zaman burdayım
ne yapacağız peki?? bu saydıklarımı düzeltmenin bi yolu yok mudur??
yüklemeden önce wipe data wipe cache yapmışymıydın
bende kurudm güncelleme şeklinde yükledim süper oldu bence çok iyi herkese tafsiye ederim....
Türkçe dilini desteklemektedir!
Bende menüde sayfalar arasındaki geçiş efekti yok + wipe'leri yapmama rağmen ne hafıza kartımdaki nede telefonumdaki dosyalar silindi ? :S Nerde hata yaptık ya :S
yok normal touchwiz'den bahsediyorum. Sayfalar arasında 3D geçiş efekti varya işte o bende yok. Yada açmayı bulamadım. Nova launchere gelecek olursak ondada widgetler ekrana sığmıyor ,ekran hizalandırması yapıyorum yazılar taşıyor felan. Gta3'te araçların ışıkları yanmıyor artık, partikül efekler çalışıyor ama niyeyse araçların ışıkları yanmıyor. Allahtan kasma yapmıoda.. Niyeyse bi an rahatsız oldum :S Beğenmedim ben bunu ya birsürü sorunsen nexus arayuzu mu diyorsun

yok normal touchwiz'den bahsediyorum. Sayfalar arasında 3D geçiş efekti varya işte o bende yok. Yada açmayı bulamadım. Nova launchere gelecek olursak ondada widgetler ekrana sığmıyor ,ekran hizalandırması yapıyorum yazılar taşıyor felan. Gta3'te araçların ışıkları yanmıyor artık, partikül efekler çalışıyor ama niyeyse araçların ışıkları yanmıyor. Allahtan kasma yapmıoda.. Niyeyse bi an rahatsız oldum :S Beğenmedim ben bunu ya birsürü sorun
Edit:
Neyse karıştırdık felan şu 3D efekti halledemedik. Nova launcherde öyle böyle devam ediyor.Tarayıcının logosu bile aynı, ayarlardaki version numarasından başka değişen hiçbirşey göremedim ki bunda ya :S
Oyunlardaki testlerim devam etti şu şekilde;
- Gta 3 - SGS2 Efect Mod'da bazı efeklerde sorunlar var ama stabil
- Real Racing 2 - Çalışmıyor
- Fifa 12 - Android 4.0 Desteklemiyor ,Çalışmıyor
- Shadowgun - Çalışıyor, ancak bazen kasıntılar yapıyor
Bu şekilde giderse telefonumda düzgün oynayacağım tek oyun angry birds olacak :S . Sanırım ben 2.3'e geri döneceğim ...