Samsung Galaxy S II için Resmi İCS romu nasıl yüklenir (rootsuzdur garantiyi bozmaz kiesi bekleme)

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bazı uygulamalar ics destekli değil o yüzdendir özellikle de hd oyunlar

Berkt

Üye
2 dakika önce oynuyordum root yapınca açılmıyor artık TeamViewer fln vardı çalışmıyor artık. smurfs village fln açılmıyor artık :s

----------Eklendi @ 20:54:12 ---------- Yazıldı @ 20:50:13 ----------

Şuan uygulama yüklerken " hata usb depolama birimine veya sd karta yüklenmedi" hatası alıyorum

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
2 dakika önce oynuyordum root yapınca açılmıyor artık TeamViewer fln vardı çalışmıyor artık. smurfs village fln açılmıyor artık :s

----------Eklendi @ 20:54:12 ---------- Yazıldı @ 20:50:13 ----------

Şuan uygulama yüklerken " hata usb depolama birimine veya sd karta yüklenmedi" hatası alıyorum

bir daha yükle ben hiç böyle hata almadım wipe datasız rootun gider hem birde öyle bak

topaloglu321

Üye
ilk mesajda bahsedildiği gibi yükledim. Şu an sorunsuz çalışıyor. Sonradan bişi çıkarsa tekrar yazarım.
Konuyu açan arkadaşın ellerine sağlık.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
teşekkürler deniyorum

topaloglu321

Üye
çekinmeden yaz ben her zaman burdayım

Eyvallah kardeşim. Teşekkürler bu arada bende adanalıyım. Bi kaç sorunum var..

1) Kopyala- yapıştır her yerde çalışmıyor.Mesajlar kısmında açılıyor ama diğer yerlerde (internet tarayıcılarında) pano- kopyala- yapıştır menüsü çıkmıyor..
2) Tarayıcılarda ve bazı programlarda gıcık bi font çıkıyor ve değiştiremiyorum bi türlü..Bazı sayfalarda bütün linklerin altı çizili oluyor. Bu durum sinirimi bozuyor.
3) Bazı sayfaların mobil sürümlerini açıyorum ama tarayıcı da ortalanmıyor.küçücük gözüküyor sayfalar. Farklı bi kaç tarayıcı denedim ama nafile..
4) Telefon menüsünden rehbere direk geçiş yapılamıyor mu ICS'de??

Bu konularda beni aydınlatabilir misin hemşehrim rica etsem??

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
telefon menusunden rehbere direk gecis yapilmiyor tarayicida bende hic problem cikmadi kopyala yapistir da kelimeye basili tutunca bir kelimeye ya da hepsini seçebiliyorum bazı cümleleri seçemiyorum

topaloglu321

Üye
ne yapacağız peki?? bu saydıklarımı düzeltmenin bi yolu yok mudur??

jjjhz

Üye
mehmet bey cok tesekkur ederım tamamen sorunsuz yukledım daha telefonu elıme alalı bır gun olmasına ragmen bu basarılı anlatımla herseyı hallettım butun arkadaslarda rahatlıkla yapar emınım :)

Ahad

Üye
bende kurudm güncelleme şeklinde yükledim süper oldu bence çok iyi herkese tafsiye ederim....

Türkçe dilini desteklemektedir!

olciay

olciay

Üye
bende kurudm güncelleme şeklinde yükledim süper oldu bence çok iyi herkese tafsiye ederim....

Türkçe dilini desteklemektedir!

Güncelleme şeklinde nasıl oluyor?

topaloglu321

Üye
herkes yorumlarini yazarsa daha iyi fikir sahibi oluruz arkadaslar..

forza5454

forza5454

Üye
Bende menüde sayfalar arasındaki geçiş efekti yok + wipe'leri yapmama rağmen ne hafıza kartımdaki nede telefonumdaki dosyalar silindi ? :S Nerde hata yaptık ya :S

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Bende menüde sayfalar arasındaki geçiş efekti yok + wipe'leri yapmama rağmen ne hafıza kartımdaki nede telefonumdaki dosyalar silindi ? :S Nerde hata yaptık ya :S

sen nexus arayuzu mu diyorsun

forza5454

forza5454

Üye
sen nexus arayuzu mu diyorsun
yok normal touchwiz'den bahsediyorum. Sayfalar arasında 3D geçiş efekti varya işte o bende yok. Yada açmayı bulamadım. Nova launchere gelecek olursak ondada widgetler ekrana sığmıyor ,ekran hizalandırması yapıyorum yazılar taşıyor felan. Gta3'te araçların ışıkları yanmıyor artık, partikül efekler çalışıyor ama niyeyse araçların ışıkları yanmıyor. Allahtan kasma yapmıoda.. Niyeyse bi an rahatsız oldum :S Beğenmedim ben bunu ya birsürü sorun :(
Edit:
Neyse karıştırdık felan şu 3D efekti halledemedik. Nova launcherde öyle böyle devam ediyor.Tarayıcının logosu bile aynı, ayarlardaki version numarasından başka değişen hiçbirşey göremedim ki bunda ya :S
Oyunlardaki testlerim devam etti şu şekilde;
- Gta 3 - SGS2 Efect Mod'da bazı efeklerde sorunlar var ama stabil
- Real Racing 2 - Çalışmıyor
- Fifa 12 - Android 4.0 Desteklemiyor ,Çalışmıyor
- Shadowgun - Çalışıyor, ancak bazen kasıntılar yapıyor
Bu şekilde giderse telefonumda düzgün oynayacağım tek oyun angry birds olacak :S . Sanırım ben 2.3'e geri döneceğim ...

topaloglu321

Üye
bende geri dönmeyi düşünmüyor değilim..

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
yok normal touchwiz'den bahsediyorum. Sayfalar arasında 3D geçiş efekti varya işte o bende yok. Yada açmayı bulamadım. Nova launchere gelecek olursak ondada widgetler ekrana sığmıyor ,ekran hizalandırması yapıyorum yazılar taşıyor felan. Gta3'te araçların ışıkları yanmıyor artık, partikül efekler çalışıyor ama niyeyse araçların ışıkları yanmıyor. Allahtan kasma yapmıoda.. Niyeyse bi an rahatsız oldum :S Beğenmedim ben bunu ya birsürü sorun :(
Edit:
Neyse karıştırdık felan şu 3D efekti halledemedik. Nova launcherde öyle böyle devam ediyor.Tarayıcının logosu bile aynı, ayarlardaki version numarasından başka değişen hiçbirşey göremedim ki bunda ya :S
Oyunlardaki testlerim devam etti şu şekilde;
- Gta 3 - SGS2 Efect Mod'da bazı efeklerde sorunlar var ama stabil
- Real Racing 2 - Çalışmıyor
- Fifa 12 - Android 4.0 Desteklemiyor ,Çalışmıyor
- Shadowgun - Çalışıyor, ancak bazen kasıntılar yapıyor
Bu şekilde giderse telefonumda düzgün oynayacağım tek oyun angry birds olacak :S . Sanırım ben 2.3'e geri döneceğim ...

bazı oyunlarda sıkıntılar var 3d efekt geçişini hala anlamadım bir videoyla göstersen nova launcher kullanmıyorum go launcher kullanıyorum hiç bir sorun yok

Üst Alt