Samsung Galaxy S II için Resmi İCS romu nasıl yüklenir (rootsuzdur garantiyi bozmaz kiesi bekleme)

Sponsorlu Bağlantılar

forza5454

forza5454

Üye
bazı oyunlarda sıkıntılar var 3d efekt geçişini hala anlamadım bir videoyla göstersen nova launcher kullanmıyorum go launcher kullanıyorum hiç bir sorun yok
[video=youtube;eQ3keTnGypc]http://www.youtube.com/watch?v=eQ3keTnGypc[/video]
kardeş şu videoda özellikle 1:30 ile 2:00 arasını izlermisin lütfen. Ayrıca launcherleri karıştırma, ben touchwizden bahsediyorum. Bu arada fifa12 yi lucky patch ile oynayarak android 4.0da çalıştırmayı başardım

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o bende de yok touchwizz de böyle bir şey olduğunu bilmiyordum

yusuf_53

Üye
merhaba admin ve yardımcı olabilecek arkadaşlar benim elimde yurt dişindan gelmiş beyaz bir galaxy s2 var bende ice cream sandwich’e geçmek istiyorum ama yazılım güncellemesi tam olarak doğru olmuyor yani odine yerleştirdiğim dosyalar tam olarak sorunsuz yükleniyor telefon açıldığında ise ekran kilidi çalışmıyor yüz,tanıma çalışmıyor,power tusuna bastığında direkt olarak kapanıyor,sim kart görmüyor,hepsini geç cihaz ilk açıldığında hoşgeldiniz ekranı gelmiyor direkt anasayfa geliyor acıl yardım istiyorum

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
merhaba admin ve yardımcı olabilecek arkadaşlar benim elimde yurt dişindan gelmiş beyaz bir galaxy s2 var bende ice cream sandwich’e geçmek istiyorum ama yazılım güncellemesi tam olarak doğru olmuyor yani odine yerleştirdiğim dosyalar tam olarak sorunsuz yükleniyor telefon açıldığında ise ekran kilidi çalışmıyor yüz,tanıma çalışmıyor,power tusuna bastığında direkt olarak kapanıyor,sim kart görmüyor,hepsini geç cihaz ilk açıldığında hoşgeldiniz ekranı gelmiyor direkt anasayfa geliyor acıl yardım istiyorum
wipe data wipe cache yaptınmı

yusuf_53

Üye
yaptım olmuyor

yusuf_53

Üye
model numarasında gt-ı9100

----------Eklendi @ 15:49:29 ---------- Yazıldı @ 15:39:19 ----------

acaba gingerbread 2.3.6 ya geçip tekrar
wipe data wipe cache yapıp ics yi yüklesem olur mu ?..

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
model numarasında gt-ı9100

----------Eklendi @ 15:49:29 ---------- Yazıldı @ 15:39:19 ----------

acaba gingerbread 2.3.6 ya geçip tekrar
wipe data wipe cache yapıp ics yi yüklesem olur mu ?..

bir dene olmazsa kiese gelene kadar gingerbread kullanırsın

slhklc

Üye
dostum emeğine sağlık

elyn_noyt

Üye
ellerine saglık yükledim yaklaşık 1 hafta oldu şuana dek bi sorun görmedim bazı programlarda çökme sorunu yaşıyorum programlar kapanıyor durduk yere onun dışında durum normal görünüyor exstra bir avantajını açıkçası göremedim ne şarjı etkiledi nede ısınmayı azalttı ama yinede ıcs kullanmıyoruz demiyorum :D

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
ellerine saglık yükledim yaklaşık 1 hafta oldu şuana dek bi sorun görmedim bazı programlarda çökme sorunu yaşıyorum programlar kapanıyor durduk yere onun dışında durum normal görünüyor exstra bir avantajını açıkçası göremedim ne şarjı etkiledi nede ısınmayı azalttı ama yinede ıcs kullanmıyoruz demiyorum :D

şarj yeni güncellemeyle artacakmış

kulkulu

Üye
kardeşim romu kurdum
teşekkürler

----------Eklendi @ 21:10:37 ---------- Yazıldı @ 21:09:01 ----------

wipe yapmadım root için uğraşıyorum

----------Eklendi @ 21:10:58 ---------- Yazıldı @ 21:10:37 ----------

stock kerneli hangi yere kopyalıcam

rus surumunu yukledim mükemmel

transendenz

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz bu GS2 ler bi kaç versiyon bendeki I9100G. Bu sonundaki G den dolayı İCS yüklemesi yapılamıyor galiba şu anda ve I9100 ün ki de olmuyor sanırım. Tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi vereilirlerse çok yardımcı olurlar.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz bu GS2 ler bi kaç versiyon bendeki I9100G. Bu sonundaki G den dolayı İCS yüklemesi yapılamıyor galiba şu anda ve I9100 ün ki de olmuyor sanırım. Tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi vereilirlerse çok yardımcı olurlar.
I9100G modeli farklı bu I9100 ünki olmaz

Ahad

Üye

I9100 de sorun yok yükleyebilirsiniz nerdeyse 5-6 rom denedim.

ama

I9100G için malesef ICS güncellemesi yok kanıt;

liberta009

Üye
bu ıcs den sonra istediğimiz zaman 2.3.6 ya geri dönebiliyormuyuz garantiden çıkarmı telefon açıklarmısınız teşekkürler

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bu ıcs den sonra istediğimiz zaman 2.3.6 ya geri dönebiliyormuyuz garantiden çıkarmı telefon açıklarmısınız teşekkürler
dönersin niye dönemesin garantiyi bozmaz samsung kendi dağıtıyor bunu

liberta009

Üye
slmlar ben yükledim ekranda titremeler piksel kaybı gibi şeyler oldu şarz bitmeye yakın titremeler oluyor orjinal galaxy s2 2.3.5 yada 2.3.6 kies türkiye romu mevcutmu elinizde teşekkürler

simasher

simasher

Üye
Bu modemi nereye gösterip yükleyeceğiz peki

Üst Alt