Samsung Galaxy S II için Resmi İCS romu nasıl yüklenir (rootsuzdur garantiyi bozmaz kiesi bekleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
anlatım cok başarılı olmuş gönül rahatlığı ile yapabilirisniz

murat1981pls

Üye
Harıkasın dostum oldu cok tesekkurler..:)

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Epey zahmet etmişsiniz teşekkür ederim,yalnız bir sorum olacak bu romu sadece rootsuz telefonlaramı yükleyebiliyoruz yoksa rootlu telefonada yüklenebilirmi

yukleyebilirsin ama rootun gider

tuncay353

Üye
Çok iyi Teşekkürler

halis18

halis18

Üye
2 gün önce yükledim gayet başarılı ve stabill....

anlatım cok güzel...
emeği gecenlere teşekür ederim...

karahanliist

Üye
Herkese selamlar ;Arkadaşlar açıklama için öcelikle teşekkür ederim. Fakat hepsini harfiyen yapmama rağmen
Ne yaparsam yapayım recovery konumunda odinden birşey yüklemiyor odin öyle kalıyor aşağıdaki mesajda kalıyor.. <ID:0/006> Added!!

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<OSM> Please wait..
<OSM> I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_I9100XXLPQ_HOME.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..

<ID:0/006> File analysis..

<ID:0/006> SetupConnection..
.Orjinal recoveri var. Nerde yanlış yapıyorum.Defalarca denedim ne rotu nede ics romu yüklemiyor öyle bekliyor. Beklemesi normalmı anlamadım...
Bilgisayar usb den telefonu tanımış konumda. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Telefo açtığımda arkasında yazan model model: GT-I9100 DOĞRU ROMMU ACABA ?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
doğru olması lazım

emre1802

Üye
dostum emeğine sağlık herşey çok güzel oldu yükledim ama tek sorun wireless bağlantısında setdns prog. yüklediğimde tlf reset atıyor normal bağlantıyı yapamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
modem dosyasınımı yükledin anlamadım

emre1802

Üye
evet onuda yukledım herseyi yukledım kısacası anlatılan şekilde

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
wipe data wipe cache yaptınmı

emre1802

Üye
yaptım onuda :)

emre1802

Üye
önce yaptım

----------Eklendi @ 10:29:21 ---------- Yazıldı @ 10:25:56 ----------

bana gore dns ayarlarını degıstırırsem sorun kalmaz ama dedıgım gıbı setdns tlf reset atıyor root attıgım halde bana dns ayarlarını degıstırebılecegım baska bır prog soylersen hersey duzelır dıye tahmın edıyorum ozellıkle open dns ayarlarını yapabılırsem

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
önce yaptım

----------Eklendi @ 10:29:21 ---------- Yazıldı @ 10:25:56 ----------

bana gore dns ayarlarını degıstırırsem sorun kalmaz ama dedıgım gıbı setdns tlf reset atıyor root attıgım halde bana dns ayarlarını degıstırebılecegım baska bır prog soylersen hersey duzelır dıye tahmın edıyorum ozellıkle open dns ayarlarını yapabılırsem

kardeş bir daha bir dene olmadı yesilcin sitesine git orda sawgent var o kesin sorununu çözer

emre1802

Üye
tmm dostum bakalım ama tekrar emeğine saglık cok guzel oldu ama bıde novayı yuklemeden nexus gıbı tam ıcs olsa daha guzel olurdu ama senın elınde olan bırsey degıl kamera gene eskı durumda marketten ıcs ındırdım onu kullanıyorum calısmıyor dıyen arkadaslar olursa kesın yanlıs bırsey yapıyorlardır sorunsuz herkes yukleyebılır yardımın ıcın tekrar teşekkurler

Berkt

Üye
Bunu yuklerken yedek alayım mı uygulamaları ? Silinirmi oyunlar vs. ?

turker10

turker10

Üye
kardeş tekrar teşekkür edeyim sana konun çok işime yaradı özellikle yeni rom deneyip geri dönmede senin konuyu kullanıyom..:ehe

rom falan deneyecek arkadaşlara tavsiyem önce bu konudan çabucak root edip nette titanium bacup programını bulun yedek alın sonra ister günde üç rom kur sorun değil o programla al yedeği yedekten geri yükle herşey aynı geri geliyo... özellikle go luncher karışık temaların ikonlarını kullanıyom aynı anda onlar bile her şeyiyle geri geliyo... sonuç olarak yararlı bikonu root ve sarı uyarıyı kaldırma burda 15 saniye....:oke:

Berkt

Üye
Telefona root yaptım şimdi ancak SD karttaki uygulamaların bir çoğunu görmüyor. Telefona taşı dediğimde "uygulama mevcut değil" diyor ne yapmam lazım ?

Üst Alt