Samsung Galaxy S II için Resmi İCS romu nasıl yüklenir (rootsuzdur garantiyi bozmaz kiesi bekleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ellerine sağlık hemşerim anlatım güzel olmuş.:alkis

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardes bu modemi nasıl yapacagız bi turlu olmuyor
birazdaha ayrıtılı anlatırmısın?

berkanbagci

Üye
Arkadaşım ellerine sağlık.

Ancak ilk defa böyle bir işlem yaptım ve sanırım hatalı yaptım. Biraz karmaşık oldu.

Download ekranında "
custom bınary download: Yes (4 counts)" böyle bir şey var.

Ayrıca, sarı ucgen cıkıyordu, dedıgını yaptım. Ondan kurtuldum. Bu telefonun acılması ne kadar uzun suruyor peki?

Telefonu acarken GAlaxy yazısı cıkıyor ama sonrası siyah ekran.

Ne yapabilirim :(

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ellerine sağlık.

Ancak ilk defa böyle bir işlem yaptım ve sanırım hatalı yaptım. Biraz karmaşık oldu.

Download ekranında "
custom bınary download: Yes (4 counts)" böyle bir şey var.

Ayrıca, sarı ucgen cıkıyordu, dedıgını yaptım. Ondan kurtuldum. Bu telefonun acılması ne kadar uzun suruyor peki?

Telefonu acarken GAlaxy yazısı cıkıyor ama sonrası siyah ekran.

Ne yapabilirim :(
telefonu kapat wipe data wipe cache yap tekrar odinle yukle

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
öncelikle elinize sağlık
ancak benim bi sorunum var yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
burada anlatıldığı gibi ICS yükledim ama tuş kiidine bastığımda sadece ekran kararıyo. tuş kilidi aktif olmuyor.
ekran kapalıyken güç düğmesine basınca ekran kilitsiz açılıyor.
ayarlara da baktım ama olmadı yardım edeilecek biri varmı

akrep81

Üye
wipe data wipe cache nasıl yapılıyor.Dediğin işlemi yaptım farklı bir ekran geldi ve bu bilgiler yazmadı

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
wipe data wipe cache nasıl yapılıyor.Dediğin işlemi yaptım farklı bir ekran geldi ve bu bilgiler yazmadı

home ses acma guc tuslarina ayni anda basin yazilar cikacak ses acma ses kapama tuslarina basarak hareket ettireceksin ordan wipe data wipe cacheye seceneklerine tikla olur

akrep81

Üye
home ses acma guc tuslarina ayni anda basin yazilar cikacak ses acma ses kapama tuslarina basarak hareket ettireceksin ordan wipe data wipe cacheye seceneklerine tikla olur

dediğini yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.Emeğine sağlık çok teşekkürler..

mehvec

Üye
çok teşekkürler elinize sağlık süper anlatım olmuş

kamikazegkhn

Üye
dedıgın gıbı yaptım ama artık telefonu hıc kullanamıyorum tel sureklı kapanıyo menu falan hıc acılmıyo zaten ne yapmalıyım

turker10

turker10

Üye
kardeş bu root ve diğerlerini hepsini aynı şekilde tek tek mi yapacaz ve her seferinde wipe olayını gerçekleştirelim mi ??
emeğine teşekkür...

egecoe

Üye
Kardes bu romu i9003 e yukleyebilirmiyim (emegine saglik kolay gelsin)

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu root ve diğerlerini hepsini aynı şekilde tek tek mi yapacaz ve her seferinde wipe olayını gerçekleştirelim mi ??
emeğine teşekkür...

icsyi yukledikten sonra wipe olayina gerek yok odinle ayni sekilde yukleyeceksin

trexone

Üye
bende rootlu lightning rom yüklü bu romu yükleyebilirmiyim?bu romda yüz tanıma özelliği varmı?birde eski romdaki uygulama vb. yedekleyip bu roma atabilirmiyim.cevap için şimdiden teşekkürler.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bende rootlu lightning rom yüklü bu romu yükleyebilirmiyim?bu romda yüz tanıma özelliği varmı?birde eski romdaki uygulama vb. yedekleyip bu roma atabilirmiyim.cevap için şimdiden teşekkürler.

bu samsungun resmi ics romu tabiki yüz tanıma özelliği var hangi rom yüklü olursa olsun yükleyebilirsin titanium backup ile yedekleyip buna atabilirsin

neuron

Üye
Epey zahmet etmişsiniz teşekkür ederim,yalnız bir sorum olacak bu romu sadece rootsuz telefonlaramı yükleyebiliyoruz yoksa rootlu telefonada yüklenebilirmi

Üst Alt