Samsung Galaxy S II için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi Kasım'da dağıtılmaya başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi Kasım'da dağıtılmaya başlıyor
Geçen ay Android işletim sisteminin yeni sürümü Jelly Bean için hazırladığı güncelleme takvimini yayınlayan Samsung, 2011 ve 2012'de piyasaya sürdüğü bazı modellerini Google'ın dağıttığı son versiyona yükselteceğini müjdelemiş, ancak Galaxy S III dışındaki cihazlar için kesin bir tarih vermekten kaçınmıştı. Bugün Samsung İsveç'in resmi internet sitesi aracılığıyla ortaya çıkan verilere göre; firmanın eski amiral gemisi Galaxy S II, önümüzdeki ay yeni üretici yazılımını Kies ve FOTA yoluyla almaya başlayacak.

Project Butter adlı bir takım performans iyileştirmeleri, Google Now dijital yardımcı hizmeti ve uyarı çubuğunda bazı değişiklikleri kapsayan Jelly Bean sürümünün son olarak 7 inçlik tabletlere yan ana ekran modu özelliğini kazandıran Android 4.1.2 alt versiyonu dağıtılmaya başlamıştı. Galaxy S2'nin genel performansı, tepki süresi ve pil ömrünü olumlu etkilemesi beklenen güncellemenin yakında internete sızacağı tahmin ediliyor. Ice Cream Sandwich dağıtılmadan önce çok sayıda üretici yazılımının paylaşıldığına şahit olmuştuk.

Samsung Galaxy Note N7000 ve Galaxy Note 10.1'in Android 4.1 Jelly Bean güncelleme dağıtım tarihi de netleşti. 2012 dördüncü çeyreğini işaret eden Samsung İsveç, bu iki Note modelinin 2013'ten önce son versiyon Android'e yükseleceklerini doğrulamış oldu. Android 4.0 ICS güncellemesiyle çok sayıda yeni fonksiyonun kullanılabilir hale geldiği Galaxy Note, artık daha hızlı bir şekilde tecrübe edilebilecek. Yaz aylarında resmiyet kazanan Galaxy Note 10.1 ise; çoklu görev hususunda daha akıcı bir deneyim sunacak. Şimdilik sosyal kanallar aracılığıyla direk Samsung'un yaptığı bir bilgilendirme olmadığı için tarihlerin değişebileceğini belirtelim.

Alıntıdır.

enterneoll

enterneoll

Üye
FOTA ve OTA Nedir ? tam olarak

mystiery_

mystiery_

Üye
Ace2 icinde guncelleme yakindir

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
FOTA'yı bilmiyorum ama OTA bir güncelleme yoludur. USB ile değilde güncelleme telefona iner ve yüklenir. Xperia Cihazlarında telefonda yüklü olarak update center diye bir program gelir. Bu program ile güncellemeye ota yolu ile güncelleme denir. Artık bu yol yavaş yavaş custom romlar içinde geçerli olacaktır :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Otayı biliyordum aslında ama fotayı ilk defa duydum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Biz eskittik ustune kac siyah kernel curuttuk arkadas.:D tabi haber icin tesekkurler.;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aslında ikiside aynı şeydir kısmen tabi (firmware over the air - fota) Ota ise sonuçta güncellemeler için .uydu üzerinden kullanıcılara ulaştırılır ve gerekli bağlantıların sağlanması için karşılam ekranına geçmesi sağlanır ;)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
wonder gene avucunu yalamakla yetiniyor :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
konu için :tşk: s2 sahiplerine de hayırlı olsun... her ne kadar cihaza farklı romlar kursalar da :D

61semih

61semih

Üye
türkiyeye 1013 bahar ayında gelir resmi olarak|-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt