• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Galaxy S ( i9000 ) I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S ( i9000 ) I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler
Samsung’un devasa bir ekran büyüklüğüne sahip olan Android OS’lu akıllısı Samsung i900 Galaxy S, sunduğu donanımsal teknik özelliklerin yanı sıra şık dış tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 1GHz frekans hızında çalışan işlemcisiyle birlikte dizüstü bilgisayar hızını mobil cihaza yansıtan Samsung Galaxy S, Android OS işletim sisteminin sunduğu şık arayüzü desteğiyle ise çok daha şık bir görünüme sahip oluyor. HD video kaydı yapabilen cihaz, 5 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerasıyla ise sizleri profesyonelliğin doruğuna çıkartıyor.
( Samsung Galaxy S'ye, Tüm Dünyada Yoğun İlgi! )

Haberde Okuyacaklarınız

Ovvvv. Çok güzelmiş ya.
Teşekkürler.

Necmati

Üye
samsung neden 5mp yukarı çıkmıyor..?

5'den fazla sevilmiyor galiba.
Ama olsaydı süper olurdu.

hani derler ya hatasız kul olmaz diye bu da o şekil kusursuz telefon olmaz

Necmati™;2848749' Alıntı:
samsung neden 5mp yukarı çıkmıyor..?
kardeşim samsung omnia nın flası var flası olduugu halde glaxy s daha kaliteli resm çekiyor...yani 5 mb flaslı kaermalaa bile farkını koyuyor.

Kameranın kalitesi önemli, megapikselin sayısı pek anlam ifade etmeyebiliyor. Bunu da göz önünde bulundurabiliriz. Mercek kalitesi vb. özellikler.

Necmati

Üye
kardeşim samsung omnia nın flası var flası olduugu halde glaxy s daha kaliteli resm çekiyor...yani 5 mb flaslı kaermalaa bile farkını koyuyor.
anladım kardeşim ben kamerasına birşey demiyorum samsung'un Innov 8'den başka yüksek kameralı teli yok bunu diyorum.

ycetiner

Üye
arkadaslar lutfen yardimci olun galaxy de dil degisimi nasil yapilior anlatirmisiniz , yurtdisinda yasiyorum , satici burda bulamadi nasil degistirelecegini , nasil degistirebilirim , bilgisayara bagliyarakmi yada menude nerede ?

61semih

Üye
süper cihaz wave ve bu onun dısınca htc

bi aralar almak istediğim şuan vazgeçtiğim bi cihaz

Zegen

Üye
bu telefon harika media markt da biraz kurcaladım da cidden harika

barut29

Üye
jarjı ne kadar gdyor kullannadan duymak ıstyrm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...